A tökös legények még mindig oda költöznek.
A tökös legények még mindig oda költöznek.
Igen, élükön veled.
Ja, most nézem, hogy kitelepültem. Akkor izé', a tökös srácok mégsem a szürkéhez mennek, bocsi. :<
Ha az ereklyék ugyanúgy érkeznek "origó" szerűen a fontossági sorrendben akkor még mindig jobb bent lenni a sűrűjében
Kb. mekkora sereggel támad a natar egy, a szürke zónában alapított falura? Azt olvastam, hogy minél többet alapít egy játékos, annál többel, meg gondolom a szerver kezdetétől eltelt idő is befolyásolja. De azon kívül mennyi, 1-10k?
Nagyon sokáig nem éri meg a natar elé beállogatni, úgyhogy nem is figyeltem különösebben, ám mikor utoljára védtem a szürkében alapított falumat (még T4.0-ban, úgyhogy az információ elavult is lehet), akkor ~50k védő volt bent a faluban és voltak veszteségek, úgyhogy akörül, mikor egy top20 játékos megalapítja a 24-25. faluját, a natar már 15-30k egységgel támadott.
Ha ezt visszafele gondolom, akkor valószínűleg időarányosan mindig pont akkora sereget küld, hogy hülyeségnek tűnjön védeni egy max. 100 popos falut tmiatta.
Sziasztok, új vagyok a Travianon.
Szépen sorban teljesítgetem a feladatokat, mert úgy gondolom kezdőként helyes irányba visz.
Viszont nem tudom, milyen az a Natar Falu. Honnan látszik? Felhasználónévből?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Felhasználónévből, falunévből, és a falu külsejéről is látszik. (szürke színű falvak)
Több féle van ezekből is. Vannak olyanok játékosok, akik törlik magukat, és egyik falujuk megmarad úgy, hogy a natar költözik belé.
A nem rég véget ért speeden pl. olyan tette törlésre, akinél volt ereklye, mégpedig nagy, az egyik 15-ös búzású fő falujába. Ezt is a natarok "lakták" be.
Ereklyéket, építési terveket játékba is natar falvakból hozzák el. És a WW falvak is natarosak.