Ott is néztem, a csapdakészítőben is, nincs ilyen lehetőség. Lehet, hogy meghaltak a fogságban ? Már a csapdákat is újraépítettem, ami magától nem regenerálódott.
Ott is néztem, a csapdakészítőben is, nincs ilyen lehetőség. Lehet, hogy meghaltak a fogságban ? Már a csapdákat is újraépítettem, ami magától nem regenerálódott.
Ha nincs ott a gyülekezőtéren, akkor feloszlatta a tulajdonos, vagy te, esetleg éhenhaltak.
Igen, a csapda (mint ahogy a katonák is) kiképzés után megmaradnak akkor is, ha a kiképző hely le lesz bontva. Csak a csapdákat nem tudod úgy megnézni, mint az egységeket a gyülekezőteren. De attól még vannak, és csapdába is eshetnek a katonák. Ha visszaépíted, akkor láthatod, és újat készíthetsz.
És az új csapda készítésének mi a feltétele.
Úgy értem van mondjuk 2db csapdakészítőm. Mind a 2-ben kifejlesztve a max számú csapda. Azaz 800db. Ezután mind a két csapdakészítőt teljesen lebontom. Jön mondjuk egy támadás 900 katonával. (tegyük fel, hogy nincs védőm), akkor a 800csapdába esett katonát a maradék 100 kiszabadítja és a csapdáim 33%-ban újraépülnek. Ami azt jelenti, hogy visszaépülés után lesz 264db csapdám. Ahhoz, hogy újra 800 csapdám legyen újra fel kell építenem 2db csapdakészítőt 20-20as szintre? Vagy pedig a visszaépült 264db az megmarad és ha már visszaépítek egy csapdakészítőt akár 1-es szintre, akkor gyárthatom a következő 10 db csapdát?
Legutolsó módosítás kléni által; dátum: 2010-04-23 17:25.
Csak akkor készíthetsz csapdát, ha van csapdakészítőd. Így ha újra 800-at akarsz, akkor megint kell 2 20as szintű csapdakészítő. És nem, akkor nem képezhetsz addig, amíg a kellő szintre fel nem építed az elsőt, vagyis hogy 264-nál többet tudjon elbírni.
Köszi a választ.
Amúgy miután feltettem a kérdést rájöttem, hogy hülyeséget kérdezek, mert ellenkező esetben végtelen számú csapdát lehetne gyártani. Hisz felépítenék 400-at, aztán lebontanám a csapdakészítőt, majd újraépíteném ugyanott és újabb 400-at készítenék stb stb. Szép is lenne...
Helloh *-*
És egy fogságban lévő katona (ha nem engedem el nem szabadítja ki és nem oszlatja fel) akkor mennyi ideig marad nálam?
Sziasztok!
Bele is vágnék:
Megtámadtam egy gall játékost 10 katonával, csapdába estek...
Ki akartam szabaditani őket, küldtem 40 másikat + a hőst normális támadásban, de ők is csapdába estek...
Megkértem egy germán barátot a környékről, hogy szabaditsa ki a katonáimat, ő elküldte a buzgóit:
http://travian-reports.net/hu/report/1296064ee92
Tehát sikeres volt a támadás! Ilyenkor nem kellett volna az én egységeimnek is kiszabadulniuk? Azért kérdem, mert még mindig csapdába vannak esve!!!
Nem értem![]()