Nem.![]()
Nem.![]()
Akkor most vissza kell küldeni az új faludba?
Játssz Traviánt, csak Traviánt!
igen pontosan
Kőszi csak ennyit akartam!
Játssz Traviánt, csak Traviánt!
Hello az én kérdésem a következő lenne.
Főfalumból 2 falut alapítottam. Abból az egyiket lekatázták. Na most az a gond, hogy a falu már nincs meg de alapítani, vagy falut-foglalni nem lehet.
Egy kép: http://www.world-union.hu/wtf2.jpg
Ezt írja:P
"Hogy újabb települést alapíthass vagy elfoglalhass, szükséged van 20 szintű palotára."
Na de csak 1 falum van és 15 -ös szintű a palota!
Mi lehet a megoldás?
Ne törődj a kiírással.Az csak egy szöveg, és azért van, hogy ha még egy falut akarsz alapítani vagy foglalni, akkor kell 20as szintűre építeni. De mivel neked már vagy egy szenátorod, így a 2. falut el tudod foglalni, viszont a 3.hoz kell ugye a következő, 20as szint.
Sziasztok!
Egy másik falumat akarom kinevezni főfalunak. De olvastam hogy ahhoz palota kell, de palotát csak ott lehet építeni, ahol nincs rezidencia. Ha lebontom a rezidenciát, az nem fog bekavarni semmit??? Merthogy ebben a faluban már csináltam telepeseket, és alapítottam új falut is.
Nem fog bekavarni. Az alapított falud nem veszik el,és palotát is enged épülni, viszont palota 10es szinten nem fogsz tudni falut alapítani onnan,sem elfoglalni. De főfaluvá kinevezéshez elég 1es szintű palota is.
Nem baj. Innen már nem akarok új falut alapítani. De úgy tudom, - legalábbis a help azt írja - hogy 10-es szintű palotával tudom csak főfalunak kinevezni.
Ha abból a faluból, amelyiket ki akarod nevezni főfalunak, még nem alapítottál, vagy foglaltál másik falut, akkor elég lesz a 10-es szintű palota ahhoz, hogy foglalhass onnan. Viszont ha igen, akkor már nagyobb, 15 vagy 20as szint kell hozzá.