Ez meg mire jó?
Mit kap érte az ember?
Ez meg mire jó?
Mit kap érte az ember?
Hát ezt én sem tudom .Engem is érdekel. Azt ami oda van irva?
Ez komoly?
olyan mint a plusz csak menőbb és ha egyszer megveszed, az egész játékban használhatod
Mi ez?
Az a vicces, hogy igazad van...
De mondhatnánk azt is, hogy egy újabb szög a travian koporsójában. Mert amikor több topicban is arról megy az értekezés, hogy egyre kevesebb a játékos akkor nem feltétlenül az a megoldás, hogy az éljátékosok közé való bekerülést már nem lehet néhány aranyfaluval elérni, hanem már a pénztárcámat is nyitogatnom kell
Nem haragszom, még csak nem is irigykedem azokra, akik ezt megengedhetik maguknak de az biztos hogy sokan fogják abba hagyni a játékot ez miatt.
Egy játék akkor sikeres, ha sikerélményt, örömöt ad a játékosoknak: de ezek után hiába leszek tapasztalt és jó játékos, egy hosszabb pórázon tartott tizenéves úgyis le fog győzni. Ez van.
A készítők persze jól járnak, de szerintem 5 éven belül már csak alig pár ezren fognak travianozni (nem az országban. Úgy összességében a világon)
Az a néhány megmaradt játékos meg majd megunja idővel.
5 év...
De kívánom, hogy ne legyen igazam
Én már korábban abba hagytam, csak aztán az ereklyék + egyéb változtatások miatt kíváncsiságból újrakezdtem és élveztem is. Eddig
Bocsánat a hosszú megjegyzésemért, de ez kikívánkozott belőlem
Ezt aranyfalukkal nem lehet élérni és ugy kifizetni?
Mióta változott az aranyszerzés 75 lakosról második falura? Sehol nem láttam nyomát, de most pár falut potyára csináltam. EZ KISZÚRÁS!!! Legalább az infoboxba kiírták volna a változást. 50 lakosnál el szoktam indítani a törlést, így a 75 elérése után 10-12 órával törlődik a falu. És regelhetek újra...Ez egyáltalán nem volt korrekt eljárás! Előzetes bejelentés nélkül... Így tényleg csak a lóvés/burzsúj kölykök fognak csak travizni!
jó dolgok vannak benne csak kíváncsiságból vettük meg de 1 az 1 ben mint ha BOT-ot használna az emberépítőmester
2 alap építés (plusz miatt germán nép)+ az építőmesterrel ' aranyért még 3 db építést tesz be nah de learanyoztuk és csak 2 aranyozódott le
mind1 el****urták mert hiába veszem meg nem lesz kivel játszani
EZZEL AKKORA ÖNGÓLT RÚGTAK EZEK A MAJMOK ,HOGY CSAK NA!és én ezek után csak lebeszélni tudok embereket a traviról nem rábeszélni
Sok sikert mindenkinek
üdvözlöm a ... sok
pénzéhes kö***gök
Legutolsó módosítás szuszi által; dátum: 2009-11-27 11:09.
Ezzel az aranyfalus húzással nekem is elment a kedvem a játéktól...tök jók voltak az eddigi újjitások...eddig!!! nem elég h némely szervereken az aranyfalut mint farmot visszük fel...de már 2. falu is kell...ezt egy farmal képtelenség elérni...hacsak nem csinálsz magadnak 9 rejteket...ez már ténleg szemétség! azt hiszem én is befejezem...csak idő kérdése...
Sziasztok!
Gratulálok a Tisztelt Travian GMBH-nak. Példaértékű, ahogy kicsinálta saját magát, tanítani kellene. s2-ön (is) játszom(tam) a TOP klánban, néhány ember már elindította a törlést, az 50% elinditotta az utolsó támadást, és utána töröl, és vannak még akik nem is tudják... Én már döntöttem, 3 és fél év után befejezem.
KIVÁNOM RockinPeace, hogy igazad legyen, de őszintén remélem, hogy nem telik 5 évbe, és ahogy elnézem a skype szobákat, a reményeim talán beigazolódnak.
Nem csak az aranyfaluk miatt...de hogy az istenbe lehet kitalálni olyan szabályt, hogy kimentse a katonákat a támadás elől egy HÁBORÚRA ÉPÜLŐ JÁTÉKBAN?????????????!!!!!!!!!!!!
Igen,, igen, hallottam, hogy állítólag ki lehet játszani...de ki fog ezzel szarakodni? Mert én nem, az biztos.
Szóval gratula a fasza üzletpolitikához. Ez a húzás volt a kegyelemdöfés, bye-bye Travian. Lehúzhatjátok magatokat a wc-n. Remélem minél előbb...
Green Velvet Voltam!
Sziasztok