Eredetileg írta:
Lord Weed
Jelenleg s1-en vagyok a lilaszalagos mezőben, megpróbálom úgy-ahogy normálisan leírni a taktikát.
2 nappal a kezdés után regisztráltunk a társammal - érdemes kicsit később regisztrálni, ha nem sürgős, mert később nagyobb az esélye, hogy olyanok is települnek a környékre, akik kezdők, vagy nem annyira foglalkoznak a játékkal aktívan.
A sereg tematika:
Az első pár küldetést javallott megcsinálni, de amikor már ott tartasz, hogy megadta a travi pluszt és a 20 aranyat, érdemes felvenni a jutalmat, és egyből kaszárnyát húzni. Ott kb. 5-6 katona kijön NPC-ből, a nap végéig ez 10-re is nőhet.
Itt jön be a szerencse-faktor: ha ketrecet kapsz kalandon, keress egy olyan oázist, ahol a legkevesebb az állat, ketreceld be őket, és így minimális veszteséggel (még 2-3 buzgó is annak mondható) is sok nyersit tudsz hozni az oázisból.
Természetesen a nyersit forgasd vissza katonákba, ne sajnáld az NPC-re a pénzt, főleg vasad lesz sok, én 4 napig nem húztam semmi vasbányát, mert annyi volt, mint a nyű. Első nap 10-15 buzgó az, ami reális.
A lényeg, hogy farmolj, amennyit tudsz. Germán hős picit gyenge az elején, én nem nagyon szoktam ütögetni vele, csak kisebb oázisokat, amibe valószínű, hogy nem hal bele - az nagyon drága mulatság az elején, még egy 2-es hős is 5-6 óra kiesést tud okozni.
A második nap végére a környékeden valószínűleg több oázis is ki lesz tisztítva, ide 2-esével érdemes küldeni a buzgókat, sokszor telizsákkal jönnek vissza. Második nap végére nagyjából 40-50 buzga az, ami meglehet, ha szerencséd van, jó környéket fogtál ki.
A harmadik napon folytatni kell a farmolást, oázist természetesen, és ahogy kezdenek ürülni az oázisok, érdemes terjeszkedni (ha eddig a 15x15-be jártál, érdemes 21x21-be kiterjeszteni a sugarat), soknak tűnik, de megéri.
3. nap végére nagyjából 90-100 buzga össze szokott gyűlni.