Sziasztok!
Hogy lehet képet a profilba betenni?(játékban)
Sziasztok!
Hogy lehet képet a profilba betenni?(játékban)
Szia
Csak linkel ahol van a kép...
Just do it^^
Hello!
Azt szeretném kérdezni h a crop finder miért nem megy. s1-et nem lehet választani.
Vagy van helyette másik?
Sziasztok!
Nemrég találtam ezt a travianos weboldalt:
http://travian.lapunk.hu/
Remélem segít, sok hasznos információt tartalmaz. Ajánlom mindenkinek!
Baráti üdvözlettel: Odin
Egy öreg barát (2010.12.10. speed5x), Ordos (2011 szerver7), Öregisten (2011.10.30. speed3x)
A tippem az, hogy az s1 adatait még nem töltötték fel. Ha megnézed az első hozzászólást, találsz benne másik keresőt is.
Az aláíráskészítőben miért nincs ott a magyar s6???
Aki válaszol, annak ezer puszi ^^
Mi ez?
www.bobdkari.gportal.hu
4 nap múlva kezdem újítani...
Én egy olyan oldalt keresek, ahol nem üres mezőket, oáziskokat, búzákat találhatok, hanem falukat.
Mert ugye mennék inaktívfarmolni. Ezen a héten 100 Légióval(hét elején volt még 70 körül) össze farmoltam 14ezer nyersit a 21x21-es területemről. Be vágtam az összes falu vagy játékos nevét travi analyzerbe és megnéztem, h nőtte már vemnnyit a pop-ja az utóbbi 4-5(-6) napba.
Na most én olyan oldalt szeretnék, ami meg keresi a falukat, de nem pl. 21x21-ben, hanem én megadom a távolságot. PL. 10,2 mező vagy kocka vagy mik ezek. Mert a 21x21-nek a legsarkába sokkal tovább tart el menni, mint ha a falummal merőlegesen fel vagy jobbra/balra mennék. Ha távolság szerint keresek, akkor pedig szó szerint egy körön belül keres.
De rövidesen növelem a létszámot és az kelleni fog hozzá... nagyon is.
Valaki nem tud egy ehhez hasonló oldalt.