Az jó, bár nekem már most 200 népségem van, és elindultam második falut alapítani.![]()
Az jó, bár nekem már most 200 népségem van, és elindultam második falut alapítani.![]()
Egyébként mi értelme van annak, hogy indult klasszik speed?Mert majd x klán nyer azt ennyi utána lehet, hogy talán újabb 5 év múlva fog klasszik szerver indulni. Inkább a s1 vagy a s3 indulna el az sokkal jobb lenne.
Pl azért, mert normál szerverből van elég a játékosok számához képest. De lehet pont veled akartak kifogni.![]()
Ja ott vagyok a klasszikon kléni és nagyon kevés játékos van ott. Azért kíváncsi leszek arra a csoda építésre, hogy az Annonak sikerül e a csoda építés. Velem nem tudnak ki szúrni mert jobban szeretem a klasszik szerokat csak igaz nem a speedet. De el vagyok ott végülis nem igazán érdekel elérek e valamit mert a TT re figyelek és eddig elég jól állok ha így marad minden akkor a top feltörekvőbe benne leszekNa meg a top védőbe is valószínű
![]()
Most én is a TTre összpontosítok sőt csak ott játszok jelen pillanatban.
A klaszik így nem különösebben érdekel.
meg már lassan a Top támadóba is bent vagyok![]()
Kicsit nem tartjátok furcsának, hogy tcx3-ra fél-1 nap alatt 500 új játékos regisztrált?![]()
Na, mit csinált már megint csabi, hogy ki kellett tiltani?![]()
mindenki gyerek voltnosztalgiazzunk a nosztalgian picit?: http://forum.travian.hu/showthread.p...l=1#post142419
(mukodik a link? nem tudom hany eve nem oldottak meg hogy a linkek azoknak is jol mukodjenek akik forditott(?) idorendben, es oldalankent 40 postot olvasva hasznaljak a forumot)
(ez mar harmadszintu nosztalgia!)
© d [Q]
Hello cater,
We at Fórum :: Travian.hu would like to wish you a happy birthday today!
Dem, teljesen meghatódtam.
Bannolni *t.