Nos a védőkre nem írja, hogy segítsenek neki hanem azt írta volna, hogy beregizik és regizenek mások is oda a közelébe védőnek. De ha azt írja, olyan embert keres aki segítsen neki nyilván acctársra gondol![]()
Nos a védőkre nem írja, hogy segítsenek neki hanem azt írta volna, hogy beregizik és regizenek mások is oda a közelébe védőnek. De ha azt írja, olyan embert keres aki segítsen neki nyilván acctársra gondol![]()
Jó, én védő vagyok, és kissé csőlátású. Kár, hogy az új verzió sem becsüli a jó védőket.
Miért ne becsülné?Ez most nagy hülyeség amit írtál jó védő mindegyik valamire való klánba szükségeltetik
Hiába van top rabló sok a adott klánba ha rá megy egy másik top klán akkor oda szükséglesz védeni is a popojukat a Germánoknak.Mert nem hiszem, hogy legyárt több knyi támadó sereget és még arra is van energiája, hogy a védő sereget is letudja gyártani.
Mondjuk rómaival még meg lehet csinálni a vegyes felálást de Germánal tuti nem. Egyébként érdekeség képpen leírom Ernesto tutinak volt a leghatalmasabb hőse a második s4en . Ez még nem is lenne szokatlan de Gall accal játszott és a hős phalanx voltIgen igen Nem semmi volt a gyerek
![]()
Legutolsó módosítás deaákcsabika által; dátum: 2014-01-27 00:42.
Jó már az is, ha egy sikeres védést megköszönnek.
Komolyan mondom el sirom magam annyira sz@r ez a T4.4
![]()
Eddig kb. az összes változás, amit észlelhettél az eddigiekhez képest, hogy több a nyersanyagtermelésed és vannak Napi küldetések.
Mesélj, mi bánt, Csaba?
Infó Tapasztalat nincs Egészség *-*65%
Infó Kalandozásod sikertelen volt.
Zsákmány Semmi értékes nem volt ott
na ez mi? új s5
A szokásos...Abból a kalandból, amiből üres kézzel jön haza a hős, abból mindig több tapasztalati pont jár neki. Ez már régebb óta így van.
Ennél nagyobb "durranást" vártam, ez az újítás nem ér sokat.