Itt még mindig gyorsan népesül a semmiből![]()
4 éve regisztráltam, akkoriban alig győztem frissíteni a topikot, a napi 150-200 poszt átlagos volt, mára a fórum ugyanúgy haldoklik, mint a magyar szerverek.
Kár érte.
Én úgy gondolom, hogy tisztelt Travian nagyfőnökünk távozása nem véletlen. Figyeltem a működését, néhány éve még lelkesen válaszolt a kérdésekre, csinálta amit kell, de igencsak sikerült visszafognia magát az elmúlt időkben. Mind a fórum, mind a magyar travian közösség a béka feneke alá került. A legjobbak inkább a nemzetközi szervereken igyekszenek bizonyítani. Nem akarok vészmadárkodni, de lehet hogy itt a vég kezdete.....
Én köszönöm azt amit tett. Ne varrjunk minden rosszat az Ő nyakába. Rajtunk játékosokon is sok minden múlik. Van amibe Ő döntött, de sok olyan is van, amit Neki kellett "elvégeznie". Nem látjuk át azokat a feladatokat, amit tennie kellett, megtennie.
@Lord Weed: "mára a fórum ugyanúgy haldoklik, mint a magyar szerverek. "
már rég meghalt.
szerk: inkább azt mondanéd, hogy Gismossal mi történt, jól van-e?
Legutolsó módosítás Don [quote] által; dátum: 2013-11-22 18:43.
???
Az biztos érti, akinek szólt.
FB alapján jól van, többet én sem tudok róla, mint Te.
Legutolsó módosítás Lord Weed által; dátum: 2013-11-28 08:45.
@Lord Weed:
hát én nem tudom hogy van, szóval te többet tudsz nálam.
valaki egy sakkot? régebben volt sakkos téma, csak a fakanálképű tisztogatásának áldozata lett
© d [Q]
Nem nagyon "él" a fórum..Régen teli volt írva.... látszik, hogy "eltűnt" a nép, sajnos....
Igyekszünk újra életet lehelni a fórumba és a játékba egyaránt. Próbálok minden lényeges információt kiírni majd, és az Mh-k is újra látogatni fogják a fórumot![]()