Ja jó sokat kihagytam,de hát suli mellett nehéz rendesen tolni.. majd megnézem, hogy szeptembertől hogy megy majd egyetemmel együtt.
De most tuti, hogy csak az s3-as accommal játszok.![]()
Ja jó sokat kihagytam,de hát suli mellett nehéz rendesen tolni.. majd megnézem, hogy szeptembertől hogy megy majd egyetemmel együtt.
De most tuti, hogy csak az s3-as accommal játszok.![]()
2 acc-kal már nem tolom.![]()
Hali!
tudom, ennek nem itt lenne a helye, de hát ha egyszer travian közben jön a kérdés, és nem jut eszembe más hely, akkor itt kell megkérdeznem
nem tudtok egy jó kis téligumist? jön a tél és mindig bajban vagyok hogy hol érdemes, kivel érdemes, mennyi az annyi és a többi..
hehe. ennek tényleg nem itt lenne a helye, de szerintem senki se harapja le a fejed
egyébként én a teligumiszerviz.hu oldalt ajánlanám. mindenféle jó tanáccsal ellát![]()
Sziasztok,
van egy oldal ahol a világ öszes induló travián szerverét fellistázzák.
Szeptember 19.ei indulással jelzenek egy magyar 2es szerver indulást.
Viszont itt a naptárban se híre se hamva a dolognak, tud valaki valami biztosat?
Csak mert ha nem lesz akkor megyek a németre ami 3 nappal elöbb indul.
Köszi
Sziasztok,
jelenleg a német szerón játszom és nem valószinü hogy a magyarra is beregelek, de kíváncsiságból megkérdezem, hogy ott is átállitották-e már az oázisokat. Egy időben ugye az volt az ujitás, hogy az oázisok hihetetlenül gyorsan ujra benépesültek, és igy kb felesleges volt farmlistát csinálni oázisra, mert ugyis minden második támadás behalt.
A németek most ujitottak pár dolgot többek között a térkép is változott bár sztem hátrányára, a faluk uj szimbolummal vannak feltüntetve és alig megkülönböztethető a térképen melyik milyen nép. Valamint megváltoztatták az oázisok ujraszaporodásának sebességét és gyakoriságát. Tehát ujra szépen rá lehet járni az oázisokra és megéri őket beütni.
Valaki tud valamit a magyarral kapcsolatban?