Mindig van valaki vagy valami, akiért vagy amiért érdemes folytatnom. Védő voltam, és a támogatásba küldöttekkel együtt csak úgy nem tűnhettem. Amit felépítettem azt nem hagyom csak úgy.
Srácok :P smsben rendeltetek már aranyat előfizetéses mobilról ? :/ reggel mindenképpen fogo k20at, csak érdekelne, hogy most ezt tényleg az előfizetésből vonja-e le ://
kléni kezdesz nagyon idegesiteni most már az állandó törölgetéseiddel. Tanuld már meg tisztelni az embereket.
Te meg tanulj meg normális ember módjára megnyilvánulni a netes világban.
Nem érdekel, hogy hány éves vagy, az életben tisztelettel viszonyulnék hozzád, de itt Te sem vagy több egy netharcosnál.
Legutolsó módosítás kléni által; dátum: 2012-05-18 20:10.
Igazad van,igyekszek normálisan meg nyilvánulni
Kellemes hétvégét mindenkinek![]()
Szerintem csináljátok azt mint a .comos fórumon, csak akkor látszik a post, ha ti engedélyezitek (,persze ez csak szarkazmus volt, mert inkább NE).
Most akkor azt mondod, hogy Igen, utána meg hogy azon felül hozzácsapja wtf :/igen. Kártyásnál a feltöltött egyenlegből az előfizetésesnél hozzá csapja a telcsi számládhoz
Ne ezért járjunk ide, hogy "együk" egymást. Napok óta azon gondolkodom, hogyan lenne jobb a travibajnokságon játszani. Acctársként, vagy egyedül.
Én egyedül nyomnám. Gondolj bele, példának okáért elég problémás, mikor a nyeremény iPad-et félbe kell törni, hogy mindenkinek jó legyen.![]()