Élelemhiány..először építs egy...
Hősök házát érdemes építeni mindegyikbe. Kincstárat is építettem, de csak egyesre. Jó tudni, kinél mi van. (Az egyedi kémes és az egyedi építőmester ereklyét ki birtokolja.)
Élelemhiány..először építs egy...
Hősök házát érdemes építeni mindegyikbe. Kincstárat is építettem, de csak egyesre. Jó tudni, kinél mi van. (Az egyedi kémes és az egyedi építőmester ereklyét ki birtokolja.)
Morogj.
Én játszani jöttem, és nem engedem, hogy elvegyék a kedvem. Se MH, se szomszéd, se más.
Klénivel meg nem vitatkozom. Mert...
Ne hagyd abba. A TT2012-n az accot ketten vittük. Volt egy mélypont, amit úgy éltem meg, mint Te. Társamnak mondtam, nem folytatom. Mikor törlésre tette, észhez tértem. A sok beleölt éjjel, nappal, és nem szégyellem, hogy még a könnyeim is benne voltak........azt töröljük, amit annyira szeretek? A szabályok a játékban és az életben, sosem olyanok, hogy mindenkinek megfeleljenek.
Inkább maradj és morogj. Kérlek.
Hát ez az végig nyerésre áll a szövetséged a top rabló támadó pontokba is és a csodaépitésnél fordul a dolog ez iszonyat el keseriti az embert.S10en a Klingonba voltam a szövetségünk messze menőleg végig jobb volt mint a WHD-sek erre a végjátékba a Hősők kláncsalád a WHD-mellé állt,nekünk zömmel támadó seregeink voltak a csodáinkat 0ázták![]()
Mindenhol ez van, nálunk MH zárolta a szövetségi vezetőinketMICSODA VÉLETLEN ESET...
Remélem, ha majd megyek a kész seregemmel ütni, engem is zárolnak, nehogy beérjen a favorizált szövetség emberéhez.. bontani.... és valamikor hajnalban feloldani, hogy éhen haljon reggelre
Kód:kléni ezt ne töröld ki, mert elég ideges vagyok!
Legutolsó módosítás Krend által; dátum: 2012-05-12 09:26.
A csodaépítőnket zárolta az MH, és hajnalba oldotta........védők ezrei haltak meg. Az MH-t elbocsátották.
Ha jól emlékszem 81-es volt a csodánk, mikor..........de akkor is érdemes volt játszani az Exodus*-ba mert jó csapat volt. A nemzetközin is együtt játszunk.
Most a speed3 csillapítja a megvonási tüneteimet.