Feltételezhetően nem szórakozásból tiltottak ki, de így eléggé nehéz megállapítani, a legjobb ha megkérdezed az ottani moderátoroktól.
Feltételezhetően nem szórakozásból tiltottak ki, de így eléggé nehéz megállapítani, a legjobb ha megkérdezed az ottani moderátoroktól.
Kitiltásról szó sincs, csak ott akárhova postolsz meg kell várni, hogy engedélyezzék a modok
Legutolsó módosítás kléni által; dátum: 2012-04-29 12:12.
Akkor félreértettem. Valami írás csak van róla, keresgélj. Ha még sincs, akkor szintén kérdezz meg egy moderátort ott, hogy működik, innen tudtommal nem sokan olvassák azt a fórumot. Régebben H5N1 olvasta rendszeresen, de azt nem tudom írt is. Viszont legyen akárhogy, itt még nem kell káromkodnod.
Egyikünk se káromkodik. Beszélgetni jövünk fel. A bánatomat nem itt fogom levezetniÉs szerintem más is így van ezzel
Amúgy mindenkinek nagyon boldog hétvégét kívánok igazi stratnd idő van. No meg peca idő![]()
Nem neked írtam, ez eléggé kivehető az üzenetemből. Krend mindkét üzenetét átírtam, így már te nem láthatod, de ő tudni fogja.
Egyébként igen, jócskán meleg van most, itt 30 fok. Gyalog mentünk ebédelni rokonokhoz, jól besültem. Minek is a kocsi, kell a mozgás![]()
Günther a Fórum se volt elérhető sajna így a megoldás infódnak se vettük sok hasznátMindegy már elérhető a Travián elég olcsón megúsztam csak a huxon farmolták le az arany accomat
![]()
Ez változó volt, volt akinek elérhető volt (ugye neki is), így azért, ha nem is mindenki, páran hasznát vehették.
Én csak annak nem örülök, hogy a Nehéz mellvértemet, amit úgy raktam be, hogy este járjon le a licit, fingé, bagóért vitték el, mert nem tudtak belépni :/ nah lényegtelen :P viszont érdekes, hogy okos telefonról 3G-vel végig eérhető volt minden![]()