Azt fogom tenni, gyakorolni. Pl itt. ( művészi megnyilvánulás gyakorlásának lépései: 1: művészi megnyilvánulni 2: a visszajelzéseket fogadni => ez a hely tökéletes, leszámítva az itt tartózkodó _műértők_ arányát )
Azt fogom tenni, gyakorolni. Pl itt. ( művészi megnyilvánulás gyakorlásának lépései: 1: művészi megnyilvánulni 2: a visszajelzéseket fogadni => ez a hely tökéletes, leszámítva az itt tartózkodó _műértők_ arányát )
© d [Q]
Amennyiben hárman vagyunk jelen, és ketten nem veled értünk egyet, akkor azt nem hiszem meggyőző bizonyítéknak az igazságod mellett, kléni. Találj ki valami mást ( bele fogsz futni a tények bebizonyíthatatlanságának problémájába, ezáltal a tény tény voltának definíciójába ) Hajrá.
Ebben a pillanatban épp egyedül vagyok belejentkezve a fórumra, tehát mégis csak igaz az állításom![]()
Legyen. Néha többen adnak neked igazat, néha meg nem, ugyanabban a kérdésben. Mivel a (valami) igazságtartalma időben konstans, a neked igazat adók aránya meg nem, ezért semmiképp sem lehet a kettő közt lineáris kapcsolat. Nemdebár? Valami mást kéne keresned, ami igazolja a (valami)-t.
© d [Q]
csizati
Vegyél fel skypen: Krendrian (Krend) és akkor dumálunk s1ről (már konkrét kezdő taktikám van a szövetség elkezdéséhez), sajnos kitörlődött az ezelőtti beszélgetésünk ( VALAHOGY) ,de offtopicból csak nem fog eltűnni.
Kaptam 2 nap bant is ráamikor szóltam érte, ha mindent töröl egy inaktív fórumról akkor még inkább kihalt lesz, voltam én is moderátor egy fórumon, "kissé" többen használták, de ez a fórum se volt mindig ilyen ahogy a több ezer hszből látszik, mi történt? Valami update hónapokon át?
Én is voltam moderátor , sőt Admin is voltam egy másik játékba, azért merek klénivel vitatkozni a fórumon mit szabad és mit nem dolgokról
Egyébként csak megjegyzem szomorú vagyok, hogy ilyen kevesen vagyunk játékosok, mert így kevés szerver van.
Jó lenne csalni játékosokat ,hogy a régi kedves szervereket is el lehessen inditani. Mondjuk azért is jó lenne mert elszúrtam a x2-öt is meg a speedet is és így jelenleg a s1 lesz a vigasztalódás. Hiába a régi öreg rókákat nagyon nehéz túlszárnyalni már![]()
Vigasztalódni akarok én is, mert s2 egy darab fos, tele van kém accokkal a szövetségünk... nem részletezem, de érdekes, hogy egyes inaktív tagokra még fake se ment amikor búzát bontottak minden 2. embernélszóval nagy a hátrány :P
Izgulok, hogy jó helyre tesz-e majd le a "random generátor" jó kívülre tegyen,el attól a randa natar zóna közeléből búzaoázisok közelébede ha betesz a szürke szájába, akkor az első leszek, aki bent tesz le falut a natarokhoz...