Kléni miért törölted az összes beszélgetős topikot? Most akkor ide irjunk mindent az offba? Vagy már megint önkényúralmat gyakorolsz?
Mondja már meg valaki hogy tudom magam törölni a fórumról mert Dark nem is reagál a kérésemre.![]()
Kléni miért törölted az összes beszélgetős topikot? Most akkor ide irjunk mindent az offba? Vagy már megint önkényúralmat gyakorolsz?
Mondja már meg valaki hogy tudom magam törölni a fórumról mert Dark nem is reagál a kérésemre.![]()
Örült vagyok nem hülye
Az emberi agy az ember leg bonyolultabb szerve, percenként képes változtatni az ember viselkedését
Bizony. Csak az, amit én mondok.
Ha a moderátorosra kaptál választ, erre is fogsz, ne add fel![]()
Örült vagyok nem hülye
Az emberi agy az ember leg bonyolultabb szerve, percenként képes változtatni az ember viselkedését
"Én már csak ilyen vagyok. Hiszek az emberekben. Nem vagyok cinikus és nem célozgatok aljas módon. Inkább hiszem, hogy jó az ember. Maximum újra meg újra csalódok bennük..."
Konyas nevű fórumozó társamnak erőt ,egészséget, és sok boldogságot szülinapja alkalmából!
Örült vagyok nem hülye
Na gyerekek, ki is reklamált azért,hogy a hőse 15tödször hoz már 300 egységnyi nyersit? Hú de jól jönne nekem az most a s2ön, de 1 szer hozot nyersit a hős és ennyi, már kalandozni se tudom küldeni,mert kalandok sincsenek
Bezzeg mások meg fejlödnek mint az atom, most nem azért de egyre idegesebb vagyokÉn vegetálok mások meg fejlödnek, ha a kalandozás véletlen akkor én meg a tarajos sün vagyok
![]()
Örült vagyok nem hülye
Egyrészt írj a multinak, másrészt ha neked hibás, másnak is az.