Na végre fel lettem oldva, ennyi ideig lakat alatt lenni a valósélet börtönébe se olyan jó föleg ha ártatlan az ember![]()
Na végre fel lettem oldva, ennyi ideig lakat alatt lenni a valósélet börtönébe se olyan jó föleg ha ártatlan az ember![]()
Örült vagyok nem hülye
Az emberi agy az ember leg bonyolultabb szerve, percenként képes változtatni az ember viselkedését
képzeld, sami, don büntiben van
az akt modi meg gyökerebb a szokásosnál is, és még mindig nem banolta magát, pedig megígérte nekem![]()
Az nem igéret volt, csak kedves kedés![]()
Örült vagyok nem hülye
Az emberi agy az ember leg bonyolultabb szerve, percenként képes változtatni az ember viselkedését
Nekem sok , de a Deák Szabolcs az pont nem az enyém így nem tudom miért van szegény unokaöcsim zárólva![]()
Örült vagyok nem hülye
Más lehet, kléni nem ért a dolgokhoz, és úgy vette mintha az is az én multiregem lenne. Tudom nekem nem lehet anyám, apám, tesom unokatesom, engem az ufok hagytak ittkléni, mert neked nincsenek rokonaid attól még nem kell feltételezni, hogy másnak sincs. Ergo az én büneim miatt ne a rokonaimat büntesd.
Örült vagyok nem hülye