Hát úgy látszik, akkor az újabb frissítés megint sikeresen le lett tesztelve![]()
egy aprócska észrevétel: ez a halovány zöld csak az én szemem készíti ki?
Mondjuk ha még halványabb zöld lenne a szöveg is, az maga a tökély lenne.
A játékban detto
jövőd még nincsen, a múltad már nem kell
Hát igen a zöld helyett lehetne erős vörös szín![]()
Örült vagyok nem hülye
Az emberi agy az ember leg bonyolultabb szerve, percenként képes változtatni az ember viselkedését
Én tökéletesen megvagyok elégedve vele.
Az én szememet egyáltalán nem zavarja (bár a foglalkozásom révén az én szememnek tökéletesnek kell lennie, a szemészeti táblán a vonal alatti legkisebb számot is el tudom olvasni), szerintem jó volt a színválasztás. De ha nagyon zavar, akkor görgess le a fórum legaljára, és ott a nyelvválasztás (alapértelmezett: Hungary) mellett a bal oldalon ott van a témaválasztás. Egészen jók vannak ott!
Legutolsó módosítás Dr. House által; dátum: 2011-10-09 09:16.
"Én már csak ilyen vagyok. Hiszek az emberekben. Nem vagyok cinikus és nem célozgatok aljas módon. Inkább hiszem, hogy jó az ember. Maximum újra meg újra csalódok bennük..."
Mázlikám azt irtad szeretnél rendes emberekel játszani. Mit szolnál ha azt mondanám a következő újszerora helyet adnánk neked egy speciálisan összeválogatott klánba? Nem én leszek a vezér nem kell agodni, én is csak lehetöséget kapok. Ha érdekell irj rám a galator34 skypnévre azaz vegyél fel skypon és megbeszéljük. Ami igérve van egy nagyon összetartó és nagyon jó csapat,tényleg olyan emberekel akikre bármelyik helyzetbe számithatsz, én is azért fogadtam el a meghívást![]()
Örült vagyok nem hülye
Az emberi agy az ember leg bonyolultabb szerve, percenként képes változtatni az ember viselkedését