Itt minden jó öreg tarvianos összeülhet és mesélhet régi hőstetteiről, tanulságos történeteiről, amellett a tapasztalairől, amit a játék során szerzett. Oktassátok a kisebbeket, mulassatok jól!
Itt minden jó öreg tarvianos összeülhet és mesélhet régi hőstetteiről, tanulságos történeteiről, amellett a tapasztalairől, amit a játék során szerzett. Oktassátok a kisebbeket, mulassatok jól!
Legutolsó módosítás kléni által; dátum: 2009-06-10 19:18.
Mi ez?
Tapasztalat kell? Ne bízz senkibe... Főleg ne szövetséges játékosokba...
Szerverkezdésnél sose számozzátok meg a falutok, és a profilotkat se szerkesszétek meg.
Folyamatosan változtasd a falud nevét, hogy összezavard a támadódat.
© d [Q]
1) A profilod elárul. Magáért beszél, akár le is gyalázhatnak érte, ha körülleng egy kis misztikum, sokkal könnyebb barátkozni is, de félnek is tőled.
2) Lehet, hogy a következő hetet nem is éled meg, akkor me minek szám, másrészről ez megintcsak a stílusra vall, nagyképűségre.
Én csak azért számozom a faluimat, hogy oldalt sorban írja ki őket.
De amíg nincs legalább 2-3, sose.
Ne bíz szövetségesben soha , mert most történt velem hogy az 1000. helyen voltam, volt 1000 phalanxom 3 falum és egy szövetségesem.
A szövetséges egyszer betámadott, és leölte a katonáimat, és ha ez neki nem lett volna elég elfoglalta a legerősebb falumat ahol a bányák 10-n voltak a fűrészüzem, agyagégető, vaöntöde, malom, pékség maxon volt![]()
![]()
http://www.000webhost.com/590246.html a legjobb ingyenes tárhely: reklámmentes, ingyenes, 5 aldomain, 5 domain, 2 adatbázis, ... és még pénzt is kereshetsz vele!
Ejj de régen volt az már... majd egy éve nem játszottam, de pár napja rájött ez a játszhatnék.
Tanulságos történet? Volt az vala az nagy baráti összeölelkezés, hogy ilyen nagy barát lészen két klán, amiből csinálunk egy nagyot és egy kicsit, és vállvetve harcolunk a dicsőségért meg ilyenek... alklán, szövetséges meg mittomén milyen jelzőket aggattak ránk, én is azt gondolám milyen jó lesz, de nem...
Az új bajtársak tettek ránk, a régieket meg behúzták egy nagy háborúba, és v.hol a megtört birodalom mélyen vesztettem el én is az emlékezetem nagy részét... ki volt, hogy volt, mi volt, nem emlékszem, sőt, szégyen, még a legjobb bajtársaim nicknevét is elfelejtettem.
Na röviden. Tényleg ne bízz senkiben, ne szövetkezzen 358 klán egy nagy szovjet testvérközösségbe, mert 1, nem lesz ellenfél 2, előbb-utóbb v.ki úgyis megunja, viszályt szít, és jöhet a móka.
Sok ember között próbáld megtalálni a tényleg rendes és jó fejeket, ilyen társakból kevés van. A legszebb hónapjai a játéknak pont azok voltak, ahol volt 4-5 igazi bajtárs az elejétől fogva. Megunták, megutáltatták velünk a játékot egy időre, pedig előtte de boldogan éltünk...
Harc nélkül unalmas lesz a játék, és semmi sem úgy alakul ahogy eltervezted. Mindegy mit akarsz, játék közben úgy is rájössz, hogy így nem lesz jó.
Embertípus: rendes, népművészeti agyagedény, ,,rámküldömámazismerősöm'', Sztálini diktátor aki a búzamezőkön is vasat akar bányásztatni, sokat kérdező - néha értetlenkedő és néha nagyon idegesítő kezdő -. Lehet kimaradt egy-két fajta akiket megismertem.
Összességében én már akkor örültem, ha a tényleg hülyék nem a mi környékünkön voltak...