Oldal 4, Össz.:5 ElsőElső ... 2345 UtolsóUtolsó
Eredmény 31 től 40-ig , össz: 45

Téma: Szükséges épületek?

  1. #31
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2007. May
    Tartózkodási hely
    Kaposvár
    Hozzászólások
    10

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: tetra
    Quote Eredetileg írta: OnkieJoe
    Az attól is függ, milyen épületeid vannak... Például, ha jó a védelmed, szerintem a csapdakészítő feleslegessé válik... a rejtekhelyekkel együtt... szeintem még a tanácsháza is mehet, ha van elég falud már... (szerintem 3 falu elég, ha 4 falud van, foglalhatják a főfalut is...)
    Onki, ezt mégis honnan veszed? Amit sokszor idézgettetek az semmit nem állít arról, hogy mi van 4 falu felett. Hidd el, NEM LEHET ELFOGLALNI A FŐFALUT. Ennyi, nincsenek feltételek.

    Froggy a te kérdésedet kismillió helyen kibeszélték már, keress rá, köszi.

    Jáj, az ontopik részét elfelejtettem... ha támadnak, akkor azt szüntesd meg. Ha nem, akkor a csapda és a rejtek felesleges, bontsd le!
    Én a FAQ-ban olvastam, lehet, hogy félreértettem, de itt van:
    Quote Eredetileg írta: Admin a FAQ-ban
    Elveszíthetem a falum?
    Amennyiben csak egy faluval rendelkezel, nem. Ha négynél kevesebb a falvaid száma, akkor a főfalud (ahol a palota is van) védett, a többi falu viszont elfoglalható!
    Ebből nekem az jön le, hogy négy (három vagy kevesebb) falu alatt védett, négy és afölött (háromnál több) már elfoglalható...

  2. #32
    Regisztrált felhasználó még nem tud mindent
    Regisztrált
    2007. May
    Hozzászólások
    74

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: OnkieJoe
    Quote Eredetileg írta: Admin a FAQ-ban
    Elveszíthetem a falum?
    Amennyiben csak egy faluval rendelkezel, nem. Ha négynél kevesebb a falvaid száma, akkor a főfalud (ahol a palota is van) védett, a többi falu viszont elfoglalható!
    Ebből nekem az jön le, hogy négy (három vagy kevesebb) falu alatt védett, négy és afölött (háromnál több) már elfoglalható...
    No. Mutasd meg azt az állítást, ami arra a helyzetre vonatkozik, ha 4-nél több falud van. Nem találsz? Na ugye.

  3. #33
    Regisztrált felhasználó még nem tud mindent
    Regisztrált
    2007. May
    Hozzászólások
    37

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: tetra
    Quote Eredetileg írta: OnkieJoe
    Quote Eredetileg írta: Admin a FAQ-ban
    Elveszíthetem a falum?
    Amennyiben csak egy faluval rendelkezel, nem. Ha négynél kevesebb a falvaid száma, akkor a főfalud (ahol a palota is van) védett, a többi falu viszont elfoglalható!
    Ebből nekem az jön le, hogy négy (három vagy kevesebb) falu alatt védett, négy és afölött (háromnál több) már elfoglalható...
    No. Mutasd meg azt az állítást, ami arra a helyzetre vonatkozik, ha 4-nél több falud van. Nem találsz? Na ugye.
    Igazad van.
    Explicite valóban semmit nem mondhatod az idézet alapján a 4 vagy annál több falus állapotról

  4. #34
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2007. May
    Tartózkodási hely
    Kaposvár
    Hozzászólások
    10

    Alapértelmezett

    Azt nem mondtam, hogy szó szerint benne van...
    Quote Eredetileg írta: tetra
    Onki, ezt mégis honnan veszed?
    Én megmondtam (mutattam), hogy honnan vettem... De egyáltalán nem lehet elfoglalni a főfalut minek teszik bele a FAQ-ba ezt a négy falus izébizét... Azért, hogy megkeverjenek?

  5. #35
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2007. Jan
    Hozzászólások
    12

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: OnkieJoe
    Azt nem mondtam, hogy szó szerint benne van...
    Quote Eredetileg írta: tetra
    Onki, ezt mégis honnan veszed?
    Én megmondtam (mutattam), hogy honnan vettem... De egyáltalán nem lehet elfoglalni a főfalut minek teszik bele a FAQ-ba ezt a négy falus izébizét... Azért, hogy megkeverjenek?

    azért!

    vki írja már meg, hol van leírva pontosan, hogy le lehet e bontani fegyver-,páncélkovácsot következmények nélkül... ha le van már írva egyáltalán!

  6. #36
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2007. May
    Tartózkodási hely
    Kaposvár
    Hozzászólások
    10

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: Balambér
    Quote Eredetileg írta: OnkieJoe
    Azt nem mondtam, hogy szó szerint benne van...
    Quote Eredetileg írta: tetra
    Onki, ezt mégis honnan veszed?
    Én megmondtam (mutattam), hogy honnan vettem... De egyáltalán nem lehet elfoglalni a főfalut minek teszik bele a FAQ-ba ezt a négy falus izébizét... Azért, hogy megkeverjenek?

    azért!

    vki írja már meg, hol van leírva pontosan, hogy le lehet e bontani fegyver-,páncélkovácsot következmények nélkül... ha le van már írva egyáltalán!
    Véleményem szerint: nem.
    Magyarázat: ha nincs ki karban tartsa a katonák felszerelését, elvesztik szintjüket.
    Vélemény a magyarázatról: gagyi, de én nem próbálnám ki... Főleg, mert még az eredményt sem tudom ellenőrizni...

  7. #37
    Regisztrált felhasználó most érkezett
    Regisztrált
    2007. Feb
    Hozzászólások
    14

    Alapértelmezett

    HA valakinek nincs palotája akkor főfaluja sincs?

  8. #38
    Regisztrált felhasználó még nem tud mindent
    Regisztrált
    2007. May
    Hozzászólások
    37

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: kerekfyz
    HA valakinek nicns palotája akkor főfaluja sincs?
    Ameddig 1falud van az a főfalud.

    Ha több falud van, és nem a főfaludban építesz palotát, akkor a palotával rendelkező falut, MEGTEHETED főfaluvá.
    Ha nem teszed meg, marad az eredeti, ha megteszed, akkor úgy tudsz főfalut cserélni, hogy lebontod a palotát, és máshová építesz.

  9. #39
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2007. May
    Tartózkodási hely
    Kaposvár
    Hozzászólások
    10

    Alapértelmezett

    És hogy lesz főváros? Vagy ez csak egy elírás?
    Palota

    Palotát csak egyetlen faluban lehet építeni, aztán az, automatikusan fővárossá válik és bizonyos védettséget élvez. Ha a játékosnak kevesebb mint négy faluja van, akkor a főváros nem foglalható el.

    A 10., 15. és 20. szinteken, lehetséges 3 telepes vagy egy városvezető (szenátor, törzsi vezető, főnök) képzése.
    (Forrás: Kezdőlap -> Leírás -> Az épületek)

  10. #40
    Regisztrált felhasználó még nem tud mindent
    Regisztrált
    2007. May
    Hozzászólások
    37

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: OnkieJoe
    És hogy lesz főváros? Vagy ez csak egy elírás?
    Palota

    Palotát csak egyetlen faluban lehet építeni, aztán az, automatikusan fővárossá válik és bizonyos védettséget élvez. Ha a játékosnak kevesebb mint négy faluja van, akkor a főváros nem foglalható el.

    A 10., 15. és 20. szinteken, lehetséges 3 telepes vagy egy városvezető (szenátor, törzsi vezető, főnök) képzése.
    (Forrás: Kezdőlap -> Leírás -> Az épületek)
    A palotában a birodalom uralkodója lakik. Ha a faluban van egy palota, akkor a falu kinevezhető fővárosnak. A fővárost nem lehet elfoglalni.

    Csak ott építhető kőfaragó, valamint kizárólag a főváros környékén található nyersanyaglelőhelyeket lehet 10. szint fölé fejleszteni.

    Ismertető->infrastruktúra->palota.

Similar Threads

  1. Épületek
    By heavenlypictures in forum Travian kérdések
    hozzászólás: 179
    Utolsó hozzászólás: 2014-04-01, 17:16
  2. Szükséges épületek
    By Krytos in forum Archív
    hozzászólás: 524
    Utolsó hozzászólás: 2009-08-18, 09:30

Hozzászólás szabályai

  • Nem hozhatsz létre új témákat
  • Nem írhatsz hozzászólást
  • Nem adhatsz hozzá mellékleteket
  • Nem módosíthatod saját hozzászólásaid
  •  
  • BB kód használata engedélyezett
  • Smileyk használata engedélyezett
  • [IMG] használata engedélyezett
  • [VIDEO] code is engedélyezett
  • HTML használata nem engedélyezett