Talán fontosabb lenne az elvi hibákat felülvizsgálni.
Egységesíteni az MH szankciókat, miért mi jár. Botrányos különbségek vannak.
A szabályzatban pedig kitérni, hogy mitől közös egy közös gép.
Ez tényleg egy kényes pont.
Felül kellene vizsgálni az e-mail címre vonatkozó szabályokat.
Ezek egyre sürgetőbbek, mert a Multihunterek folyamatos hibái és szubjektív meglátásai, valamint a Szabályzatban nem szabályzott kérdések MH általi megítélése lassan a játszhatatlanságig sodorja a játékot.
Ezzel kéne foglalkozni. Aztán ha ez megvan, majd akkor kell a helyesírási hibákat keresgélni.
Legutolsó módosítás botthom által; dátum: 2009-03-15 22:41.
Üdv,
szerintem a
ROSSZ:
§12 Záradék
Amennyiben ennek a szabályzatnak egyes részei hatástalanok, vagy azzá válnak, nem érinti ezen szabályzat egészét. Az adminisztrátorok kötelesek a hatástalan pontokat, új szabályokra cserélni, amelyek az eredetiekben foglaltaknak jogilag megfelelnek.. Ezek késedelem nélkül, azonnal hatályba lépnek és az éppen aktuális esetre is érvényesek. Ugyanez igaz a szabályzatban előforduló hiányosságokra is. Az adminisztrátorok kötelesek a hiányosságok pótlására, olyanformán, hogy az a legközelebb essen ahhoz, ahogyan az adott pont megírásra került volna, ha az eredeti szabályzat megírásakor felmerül.
JÓ
§12 Záradék
Amennyiben ennek a szabályzatnak egyes részei hatástalanok, vagy azzá válnak, nem érinti ezen szabályzat egészét. Az adminisztrátorok kötelesek a hatástalan pontokat, új szabályokra cserélni, amelyek az eredetiekben foglaltaknak jogilag megfelelnek. Ezek késedelem nélkül, azonnal hatályba lépnek és az éppen aktuális esetre is érvényesek. Ugyanez igaz a szabályzatban előforduló hiányosságokra is. Az adminisztrátorok kötelesek a hiányosságok pótlására, olyanformán, hogy az a legközelebb essen ahhoz, ahogyan az adott pont megírásra került volna, ha az eredeti szabályzat megírásakor felmerül.
Csak egy "."-ot kéne tenni utána.
http://www.travian.hu/spielregeln.php <= Itt az utólsó §-nál megnézheted.
Legutolsó módosítás LaOnda által; dátum: 2009-03-17 14:12.
Üdv,
íme
ROSSZ
§1.1 Jelszó
A jelszó birtokosa egyben a felhasználó birtokosa is. Ha valaki tovább adja jelszavát, avval együtt tovább adja felhasználóját is. A felhasználó tulajdonosának és jövendőbeli birtokosának is figyelembe kell vennie az 1.§-ban írottakat. Ezért a jelszó tovább adása egy felhasználó csere kivételével tilos. Felhasználó/jelszó tovább adása esetén, a régi tulajdonosnak jeleznie kell ezt, az admin@travian.hu email címre, az emailben a régi felhasználó és az új felhasználó adatainak is szerepelnie kell.
Tilos ezenkívül azonos jelszót megadni több felhasználónak, ez esetben ugyanis automatikusan többszörösen regisztrált felhasználónak minősülnek, és mint olyan, a §7.4-ben foglaltak illetve az általános szabályok szerint lesznek kezelve. (röviden törölve).
Ahol az a nagy "," van és kiemeltem zölddel és aláhúztam, az a vessző nincs benne a szabályban.
http://www.travian.hu/spielregeln.php <= Itt az 1. § alulról a harmadik sorában van.
Üdv,
íme ismét.
ROSSZ
o §1.3 Közös számítógéphasználat
A "számítógéphasználat"-ot szerintem úgy kéne írni, hogy "számítógép-használat".
http://www.travian.hu/spielregeln.php <= 1.3 §
Legutolsó módosítás LaOnda által; dátum: 2009-03-16 21:35. Oka: Elírás
Több helyen észrevettem azt, hogy ahol valamiből egynél több van, az sok, vagyis többesszámban van.
Ezt alapban ki kellene kapálni.
Pl.: nekem most egy helyre összevonva van: 2 szenátorok
Az tény, hogy a magyar nyelv ebben a kérdésben elég kivételes, és a németben a kettő az sok.
Erről már irtam - régebben - a supportnak, és észrevettem, hogy csökkent a helytelenül használt többesszám mennyisége, de azért még előfordul.
A mester nem nevel tanitványokat, hanem megint csak mestereket. (Robert Schumann)