Nos.. úgy gondoltam nyitok egy ilyen témát, ahová beírom azokat a leveleket amelyek megérdemlik a nyilvánosságot.
Az obszcén/trágár leveleket nem írom ki ide, mert nem akarok belöle problémát.. azokat itt megtaláljátok.
arra kérek mindenkit, hogy a témához szóljon hozzá!
köszönöm.
akkor jöjjön egy gyöngyszem:
--------------
Tisztelt Admin(ok)
a Travián Speed lasan jáchatatlaná válik ennek az az oka hogy a külföldi magyarul sem tudó
emberek szélyen zuzák és elvezsik a magyarok kedvét a játéktol is.
Klűlfőldi oldalakon meg van úgy csinálva a Travian hogy csak pl amerikában nem tudom meik
játék csak amerikai IP cimről játszható de azt hiszem ha jól tudom az is a travian.
Egyszerűen szégyen letes hogy idáig fajulnak adolgok hogy előző Speed Végén meg let véve
a Multihunter pénzért hogy egyes Klánok Csodájának falát seregét Tűntese el meg hol egy
két csodában pl az éhen halást kapcsolja be hogy a katonák ne halyanak meg ami
támogatásban jőt.
Arrol is meg vagyok győződbe hogy anyagi dolgos a játék és csori szerencsétlen magyaroknak
nincs anyi pénze mint a külföldieknek de akkor szerinte szűnteség meg a Travina Speed et
és tegyék át valahova valameik kűlfőldi olkdalra azt ott bisztosan tőbb pénz folyik be
mint ami magyarok zsebéből kifolyik.
Vagy Probálják meg valahogy megoldani a Magyarországi Ipket kiszűrni és csak azok tudjanak
a Magyar Travian Speed en játszani.
Űdvőzletel: ***********