Egy magyar szerot se vittél végig? És te osztod nekem itt az észt? Én 6-ot is végig vittem. Tehát 2 lehetöség van, játszuk le egy újonnan induló szerveren 1-1 be vagy találkozunk a valóséletbe személyesen, na elégbátor vagy valamelyik kihiváshoz?:P
Egy magyar szerot se vittél végig? És te osztod nekem itt az észt? Én 6-ot is végig vittem. Tehát 2 lehetöség van, játszuk le egy újonnan induló szerveren 1-1 be vagy találkozunk a valóséletbe személyesen, na elégbátor vagy valamelyik kihiváshoz?:P
Örült vagyok nem hülye
Az emberi agy az ember leg bonyolultabb szerve, percenként képes változtatni az ember viselkedését
Örülök, hogy befejeztétek ezt a vitát is.
xD
Én wrote:
I don't remember asking your opinion about it.
Bizonyára sokan kaptok érdekes, vicces leveleket más játékosoktól, melyeket szeretnénk, ha megosztanátok velünk is.
Természetesen a feladó és a fogadó fél neve ne szerepeljen benne, illetve a levél szövege sem tartalmazhat nevet. Valamint a sértő, durva tartalmú leveleket se másoljátok be, mert ki lesznek moderálva. Csak azokat kérjük, melyek szórakoztatóak, mókásak
Üdv: Gyevocska
Gyevocska
Travian Team
Szia szeretnék átlépni a jelenlegi klánomból hozzátok ha lehetséges. azért szeretnék innen elmenni mert a klánv ezér a követségre való nyersit 2. falu alapítására kölöttek -.- 10éve játszom voltak szép sikereim
Előző speed-en kaptam.
Lehet, hogy nekünk is mutatni kéne néhány cenzúrázott gyöngyszemet.![]()
Csabám, én publikálnék pár levelet tőled a a k. a. szavakon kívül mást nem használsz, a mi nekünk célzott levelekben szóval, mindenki csak képzelje el.![]()
azonban annak a két szónak 1001 variációját ismered
Szerk: Mh-k al nincsen baj,![]()
Legutolsó módosítás weekend által; dátum: 2015-12-07 22:10. Oka: Szerk: