Miért az alatt átlehet?Eredetileg írta: s6 player
Akkor én most rögtön írok.
Miért az alatt átlehet?Eredetileg írta: s6 player
Akkor én most rögtön írok.
Ha nem tudsz egy poén és egy bunkóság között különbséget tenni, akkor én is befejeztem.
Ha komolyan azt gondolod, hogy egy 8 éves kasuval beszélsz, akkor talán kérdezzél körbe egy-két szerveren, de nyílván igazad van és az észérvekre nem tudok reagálni, sőt azok a klánok, melyeket vezetek a sötétségem miatt mind a halálba mennek és a többi sok sötét (59 ember) meg jön velem.
Elárulok neked valamit, mert úgy látom gondot okoz:
Aki le tud írni 12 mondatot helyesrási hiba nélkül az annyira sötét azért nem lehet...
(Erre utaltam a hsz-ben, hogy nyílván Te sem vagy az, csak tetteted.)
De szerintem nem vagyunk szellemileg egy szinten, én már kinőttem az ovis korból és megtanultam másokat tisztelni ellentétben egy-két forumozóval.
Akkor ennyi erről a témáról, lehet törölni a sok offot.
mbence, igen lehet módosítani.
SZIASZTOK tem tudok belépni a 9-serveren a felhasz
nálonév két szobol áll és amikor beirom, egybeolvad
két név pedig külün irtam be. Ajelszot is rendesen beirtam. A gép azt irja ki, hogy a név nem létezik.
Kérem a gyors segitséget,mert igy a nyersanyagom összegyülik nagyon. SOS!!!! ÜDV. Mindenkinek.
ELNÉZÉS IDEGESSÉGEMBEN ELIRTAM A 7-ES SERVERVER
NEKTEK SEM SIKERÜL A BELÉPÉS AKKOR LEGYETEK SZIVESEK ADJATOK EGY MÁSIK FELHASZNÁLO NEVET A
CITROMAIL EMAILRE ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Grat az első hozzászólásodhoz elég értelmesre sikerült...Eredetileg írta: EllBandi
![]()
Relax, egy játék miatt nem érdemes idegeskedni, meg úgy általában sem...Eredetileg írta: Páll Gyuláné
![]()
Másik felhasználó nevet nem fogsz kapni 100 fős népesség felett, max új jelszót kérhetsz.Eredetileg írta: Páll Gyuláné
Eredetileg írta: shaddy1027
Közeleg az új Randal...
http://www.travian.hu/?uc=hu2_8396 - időnkénti linkcsere az aláírásomban.
Amit ma megtehetsz, halaszd holnaputánra és lesz két szabadnapod!
Még mindig írjanak az online póker iránt érdeklődők!
A jelszónál számít a Caps Lock? Mert akkor kapcsold kiEredetileg írta: Páll Gyuláné
![]()
Forever CoD2: http://puszula.uw.hu
Hogy ne számítana?Eredetileg írta: Teezee
![]()