-
Regisztrált felhasználó
poros a billentyűzete
TT-Induló..:)
Sziasztok!
Mivel az offolást senki sem bírja megállni skype csoportban gondoltam itt sokkal egyszerűbb lesz majd mindenkihez eljuttatni az üzenetem. Remélhetőleg a sok rosszindulatú ember is idetalál majd és sok szerencsét kívánnak a maguk módján.
Nos azon infókat melyeket majd ráér a szerveren is megbeszélni azokat itt nem is erőltetném.
Azonban akad pár téma amit így 36 órával a szerver indulása előtt,nem ártana tisztázni. (Illett volna előbb is..én saram)
1. DK-re megyünk!
2. A reg aktiválásának időpontja 16:00-18:00 között történjen lehetőség szerint.
+1 kérés azok felé akik jönnek és azok felé is akik nem.
a) Aki jön ott ahol egy accban többen is indulnak ott mindenki aki csak tud regeljen külön. A fő accal startolsz a második falura a kicsivel pedig amíg ki nem végzik,majd az ellent piszkálgatjuk...
b)Aki pedig nem jön az pedig ugyancsak egy kis sereggel majd a DK-i "barátainkat" szíveskedjék a magyar köszöntéssel megismertetni.
Majd ezek az accok később lekophatnak,átadhatóak jelentkezés esetén másnak vagy majd kiderül mire lesznek jók.
További jó készülődést!
Aki még nincs velünk,de jönne skype: szabopeter1997 a szerveren pedig a "Fekete Sereg"-ben leszünk megtalálhatóak.
Peti
Legutolsó módosítás Peti-TT által; dátum: 2017-06-11 01:55.
-
Regisztrált felhasználó
még nem tud mindent
Menetel a Fekete Sereg!
Léptünk zajától az utca népe remeg!
Menetel a Fekete Sereg!
Ki utunkba áll az cafatokká váll!
Kardunk súlyát nyögi az ellen!
Ki ránk kardot emel menten megnyekken!
Menetel a Fekete Sereg!
Ki tudja meddig, de te azt már úgysem éled meg!
Hozzászólás szabályai
- Nem hozhatsz létre új témákat
- Nem írhatsz hozzászólást
- Nem adhatsz hozzá mellékleteket
- Nem módosíthatod saját hozzászólásaid
-
- BB kód használata engedélyezett
- Smileyk használata engedélyezett
- [IMG] használata engedélyezett
- [VIDEO] code is engedélyezett
- HTML használata nem engedélyezett
Fórum vezetők