Én jó ötletnek tartom. Jó lenne végre megmutatni, hogy kell igazán összefogni, egymást segítve a másikat likázó mentes játékot folytatva megmutatni, hogy mi magyarok is összetartó és honfitárs szerető nép vagyunk. Mert sajnos az AVG nem ezt adja a Finálékon.Le is szerepelnek elég rendesen.
![]()
Azt mondják ha látni akarod a jövőt akkor nézz hátra.
DK szimpatikus, most is azon játszokhenrik87726 a skypenevem de majd én felveszlek mert a skypeom rosszalkodik mostanában. Lehet a laptopommal van a baj
ilyen jellegű versenyen még nem vettem részt. Anno a 11/12 magyar selejtezőn voltam, ennek a nemzetközinek a menetét nem ismerem. Láttam hogy csoportokra vannak osztva az országok. Mi ennek a oontos menete? Magyar klánt kell alkotnunk és úgy nyerni a többi elen hogy továbbjussunk? A csapatszellemet tekintve a negatív és nagyképű embereket mindenképp hanyagolni kellene, inkább vesztek, de élvezni akarom a játékot. Azt hiszem egy ilyen szerveren az önös érdekeket félre kellene rakni és a csapat érdekeit nézni. Én legalábbis klánvezetőként mindig erre törekedtem az aktuális csapatomban, és az összetartással meg csapatszelemmel soha nem is volt ezért gond.
Az én skypom is meg hülyült20adjára engedett be mindig ki írta rossz a jelszó holott 20adik alkalommal is ugyanazt a jelszót adtam meg mert ugye az volt a jelszavam.
Visszatérve a játékra sokan azért nem mentek a Fináléra mert az AVG vezetősége kirakta őket ha nem nyaltál meg nem úgy ugráltál ahogy fütyülnek.
![]()
Azt mondják ha látni akarod a jövőt akkor nézz hátra.
Nekem a TT-vel semmi más bajom sincs, csak annxi hogx nem lehet meg gxőzni arannxal.......
Nolina
Hello!
Na én regisztráltam ki próbálom milyen lesz ez![]()
jaj, mennyi bogyóka![]()
Uram adj türelmet, mert ha erőt adsz... akkor küldj óvadékot is!