Mexikói szerverre 2 hét késéssel regiztem és voltam TOP1 is.xdMost már csak 6. vagyok.Eredetileg írta: secretx
![]()
Amugy egyenlőre legnagyobb esélyünk van megnyerni a szervert.![]()
Mexikói szerverre 2 hét késéssel regiztem és voltam TOP1 is.xdMost már csak 6. vagyok.Eredetileg írta: secretx
![]()
Amugy egyenlőre legnagyobb esélyünk van megnyerni a szervert.![]()
Inkább figyeltél volna magyarórán...Eredetileg írta: -loran-
katázzátok le az első 5-öt.Eredetileg írta: -loran-
Mi a probléma?Eredetileg írta: apollo
Az, hogy nem tudod mi a különbség az "egyenlőre" és az "egyelőre" között. Ez a probléma.Eredetileg írta: -loran-
Elnézést kérek helyesírási hibámért.Eredetileg írta: apollo
De látom Te a a helyesíráson kívül bunkóságban is profi vagy.
Semmi baj, még van időd megtanulni.Eredetileg írta: -loran-
Én vagyok a bunkó, mert te nem tudsz helyesen írni és etimológiai problémáid vannak? Ha lesz majd időd, ezt a gondolatmenetet megoszthatnád velem, hogy hogyan jutottál erre a következtetésre.
Ha figyelmesen átolvasod a fórumot, a hozzászólások nagy részében találsz nem is egy helyesírási hibát.Eredetileg írta: apollo
Ahogy nézem, mégsem "figyelmeztetsz" mindenkit helyesírási hibáira.Szerintem ez csak egyszerű kötözködés a részedről.
Értem... tehát azért is én vagyok a hibás, hogy más sem tud helyesen írni és én kötözködő - mert már az is vagyok szerinted - nem szólok rá mindenkire!?Eredetileg írta: -loran-
Érdekes a gondolkodásmódod.
És csak hogy reagáljak is vmit, különbség van ám, helyesírási hibák között is, de ha vki - mint pl. az előbb te - két teljesen más jelentésű szót kever, az azért elég durva hiba, ami úgy látom engem jobban zavar, mint téged, pedig ennek nem így kéne lennie. De meg sem próbálok széllel szembe vizelni, hisz látom már vkinek a nyelve is a seggedben van, tehát nem sok értelme van annak, hogy próbálok segíteni. Ez van.
Azért érdekelne, hogy szerinted ez a teljesen normális menete a dolgoknak, hogy te hibázol és az "elnézést, hibáztam" helyett, eljutunk oda, hogy én vagyok a kötözködő és a bunkó?