quest_new_village.jpg
Egy római településen, mely a közelmúltban telepedett egy távoli régióba, pontosan 5555 katona van a helyőrségben. A csapatok összetételének aránya a következő: Minden tíz Légiósra jut egy Birodalmi, minden öt Birodalmira jut egy Equites Imperatoris és minden kilenc Equites Imperatorisra jut egy Equites Caesaris.
Feladat: Kérjük mondd meg melyik egységből hány darab volt a római településen. (Az ostrom egységek nem számítanak.)
Figyelem! A számokat felcseréltem és először hibásan jelent meg a feladat! Az eddig válaszokat nyugodtan korrigálhatjátok. Én látom őket és így is nagyon ügyesek voltatok
A leírásban ott van, hogy írjátok oda a játékos és a játékvilág nevét is, hogy tudjuk hová kell kiosztani a nyereményeket
Néhányan írtátok, hogy azt írja a rendszer moderálva van a posztotok és féltek, hogy nem jelenik meg. Ez azért van, hogy mások ne lássák mit válaszoltatok (egyelőre csak én látom, illetve mindenki csak a sajátját), így nem tudtok "puskázni"Holnap, mikor kihirdetjük a nyerteseket meg fogjuk jeleníteni a válaszokat is!