Oldal 21, Össz.:38 ElsőElső ... 11192021222331 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201 től 210-ig , össz: 373

Téma: Páncél/Fegyver

  1. #201
    Regisztrált felhasználó 2 billentyűzettel dolgozik
    Regisztrált
    2007. Sep
    Tartózkodási hely
    Mezőkövesd
    Hozzászólások
    819

    Alapértelmezett

    Azon kívül meg nehezebb elfoglalni a falut.

    http://freedomains.realhirroz.tk <=free domain

    http://realhirroz.tk - a városbelsőben is lehet építkezni. Habár sok kép hiányzik még.
    http://calmarius.atw.hu
    http://www.travian.hu/?uc=hu3_8853 <--- regelj itt!

  2. #202
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2008. Apr
    Hozzászólások
    20

    Alapértelmezett

    sziasztok
    azt írtátok, hogy a támadásnál csak a fegyverkovácsnál kifejlesztett bónusz és védekezésnél a páncélkovácsnál kifejlesztett bónusz adódik hozzá az adott egység támadó ill. védekező értékéhez. A kérdésem az lenne, hogy ha egy védekező egységet megtámadnak, akkor a támadó veszteségét mi alapján számolja? Ilyenkor a védekező egység nem üt vissza? Csak azért kérdezek ilyen "butaságot" mert pl. rpg-ben 1 kör egy ütésváltást jelent. És tudom, hogy ez nem rpg, még mielőtt valaki mélyen a földbe döngölne és lehordana mindenféle idióta baromnak.
    (Vajon miért teszi a kérdése végére néhány kérdező az ilyen és hasonló mondatot/kat, mint az én utolsó mondatom?)
    üdv

  3. #203
    Regisztrált felhasználó otthonosan mozog itt Bad Boys Riki's Avatar
    Regisztrált
    2008. Mar
    Tartózkodási hely
    Nyíregyháza
    kor
    24
    Hozzászólások
    360

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: Awor
    sziasztok
    azt írtátok, hogy a támadásnál csak a fegyverkovácsnál kifejlesztett bónusz és védekezésnél a páncélkovácsnál kifejlesztett bónusz adódik hozzá az adott egység támadó ill. védekező értékéhez. A kérdésem az lenne, hogy ha egy védekező egységet megtámadnak, akkor a támadó veszteségét mi alapján számolja? Ilyenkor a védekező egység nem üt vissza? Csak azért kérdezek ilyen "butaságot" mert pl. rpg-ben 1 kör egy ütésváltást jelent. És tudom, hogy ez nem rpg, még mielőtt valaki mélyen a földbe döngölne és lehordana mindenféle idióta baromnak.
    (Vajon miért teszi a kérdése végére néhány kérdező az ilyen és hasonló mondatot/kat, mint az én utolsó mondatom?)
    üdv
    a védekező egység nem üt vissza, csak a védelem és a páncél számít

  4. #204
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2008. Apr
    Hozzászólások
    20

    Alapértelmezett

    az első kérdésemet valaki meg tudná válaszolni? előre is köszi

  5. #205
    Regisztrált felhasználó 2 billentyűzettel dolgozik
    Regisztrált
    2007. Aug
    Hozzászólások
    771

    Alapértelmezett

    Melyik volt az első kérdésed?


    Támadásnál a támadóérték, védésnél a védőérték számit. A részt vevő egységek ezen pontjainak összegéből és egy bonyolult képlet szerint számolja ki a harc kimenetelét. A képlet pedig titkos, voltak akik próbálkoztak a kitalálással, de szerintem felesleges vele kinlódni.
    Lassú Speed, Natar-t mos..

  6. #206
    Regisztrált felhasználó 2 billentyűzettel dolgozik sylvanor's Avatar
    Regisztrált
    2008. Jan
    Tartózkodási hely
    Ott vagyok, nem látod?
    kor
    26
    Hozzászólások
    1.361

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: Awor
    sziasztok
    azt írtátok, hogy a támadásnál csak a fegyverkovácsnál kifejlesztett bónusz és védekezésnél a páncélkovácsnál kifejlesztett bónusz adódik hozzá az adott egység támadó ill. védekező értékéhez. A kérdésem az lenne, hogy ha egy védekező egységet megtámadnak, akkor a támadó veszteségét mi alapján számolja? Ilyenkor a védekező egység nem üt vissza? Csak azért kérdezek ilyen "butaságot" mert pl. rpg-ben 1 kör egy ütésváltást jelent. És tudom, hogy ez nem rpg, még mielőtt valaki mélyen a földbe döngölne és lehordana mindenféle idióta baromnak.
    (Vajon miért teszi a kérdése végére néhány kérdező az ilyen és hasonló mondatot/kat, mint az én utolsó mondatom?)
    üdv

    SZerintem arra kíváncsi, hogy a támadó egység vesztesége mi alapján számoldódik.

    Tehát ezt ugyanúgy kell nézni mint egy rendes harcot. A védő is üti a támadót, hisz akkor a támadónak nem lenne vesztesége. És a támadó is üti a védőt értelemszerűen. Annyi a külonbség, hogy a védőknek nagyobb a védelmipontjuk a plusszok miatt. Feltehetően a támadó az harci egységeketküld. ÉS akkor értelemszerűen a támadónak pedig nagyobb a támadópontja.

  7. #207
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2008. Apr
    Hozzászólások
    20

    Alapértelmezett

    Igen, ebből indultam ki, hogy a védő is üti a támadót (különben miből származna a támadó vesztesége) és akkor elvileg számítania kéne a védő fegyverkovácsnál kifejlesztett bónuszának.

  8. #208
    Regisztrált felhasználó ez a második otthona
    Regisztrált
    2007. Dec
    Hozzászólások
    531

    Alapértelmezett

    Csatában a védőknek CSAK A VÉDEKEZÉS, támadóknak CSAK A TÁMADÁS számít.

  9. #209
    Regisztrált felhasználó már tud valamit
    Regisztrált
    2008. Apr
    Hozzászólások
    20

    Alapértelmezett

    Quote Eredetileg írta: apollo
    Csatában a védőknek CSAK A VÉDEKEZÉS, támadóknak CSAK A TÁMADÁS számít.
    mint már írtam fentebb, erről van tudomásom. de mégis felmerül bennem az a kérdés, hogy a támadók vesztesége mitől függ? A védő csak áll ott, sőt, még a szemét is becsukja, maga elé tartja a pajzsát és bőszen imádkozik, a fegyverét meg gyorsan eldobja, jelezvén ezzel, hogy a csatához semmi köze? Másként fogalmazva, ki öli meg a támadók egy részét?

  10. #210
    Regisztrált felhasználó 2 billentyűzettel dolgozik
    Regisztrált
    2007. Aug
    Hozzászólások
    771

    Alapértelmezett

    Lehet hogy a védőérték és a támadóérték számából számolódik bizonyos százalék és a teljes seregnek annyi százaléka bukik el.

    De ezen felesleges filózni, beütöd a harcszimulátorba ott ad egy közelitő értéket, és kész.

    Ez játék, nem reálisan kell felfogni, és felesleges magyarázatot keresni a miértekre, és a hogyanokra. Igy van megirva és KÉSZ!
    Lassú Speed, Natar-t mos..

Hozzászólás szabályai

  • Nem hozhatsz létre új témákat
  • Nem írhatsz hozzászólást
  • Nem adhatsz hozzá mellékleteket
  • Nem módosíthatod saját hozzászólásaid
  •  
  • BB kód használata engedélyezett
  • Smileyk használata engedélyezett
  • [IMG] használata engedélyezett
  • [VIDEO] code is engedélyezett
  • HTML használata nem engedélyezett