Nem találtam a választ a kérdésemre sehol. Elnézést, ha itt bujkál mégis valahol.
A kérdéseim:
Egy játékosnak, ha van már mondjuk egy nagy ereklyéje meg 2 kicsi és el akarna lopni még egy kicsit, akkor el tudja azt hozni? A "travian válaszok" alapján nekem az jött le, hogy igen csak nem lesz hatása.
Sürgős lenne a válasz, mert én megyek ütő sereggel, katákkal, hőssel kis ereklyére. De nem fogom tudni elhozni, mert a faluban ahonnan az egész bagázs indult már van egy 20-as kincsim, amiben van egy egyedi ereklye már.
Ennek ellenére ezt választottam, mert 200 mezőre van a kis ereklye és a katona bakancsa seb. bónusz és egyéb támadó bónuszosok nyalankságok így érvényesülnek és így hamarabb és kisebb veszteséggel érek be.
Cimborám jön mögém csupasz hőssel olyan falvából, ahol van egy 10-es kincsi, ami még üres. Viszont neki már van 2 kis és 1 nagy ereklyéje. Tehát, ha ő nem tudná elhozni az elég ciki lenne, mert akkor beütném valaki idegennek feleslegesen az ereklye védelmet. Ez esetben keresnem kell vkit, aki tud jönni mögém sürgősen. 21 óra alatt érek be durván, tehát addig örülnék, ha mondjuk kléni vagy vmi hozzáértő megmondaná a tutit.
Ha el tudja hozni, akkor meg minden happy![]()
[Én majd később elhozom a cimborától....]
Ez érdekelne, előre is köszi a válaszokat![]()