Ha úgyérzed ölnöd kell fogj egy kalasnyikovotés tegyél rendet.
Brian_l - The Truth Is Out There - Trust No One
brian ezzel se értek egyet. Mert mostanában rendszeresen csak nyersiket és kenőcsöket hoz a hősöm az új szervereken induláskor is. Azokért meg semmit se adnak az árveréseken szóval Ez a dolog se fer. Láttam olyat, hogy a 8adik napon mig nekem csak nyersiket és gyógykenőcsöket hozott a hősöm a klántársam írta Gladiátor sisakot kis harci pajzsot tekercset is hozott a hőse. Ezek után szerinted fer ez az egész? Mert szerintem nagyon nem. Akinek mákja van annak jó kis cuccokat hoz a hőse aki meg peches nyersiket meg kenőcsöketPersze ki magyarázzák, hogy véletlen hozza a dolgokat de én ezt nem hiszem.
Ha úgyérzed ölnöd kell fogj egy kalasnyikovotés tegyél rendet.
2x 6K volt az a xar ami KP-t ad, a x10 hős pontot ( vagymijjafaxért ) adó butaságból 2x dobtam fel 50-et, ezekből lett meg az aranyklub.
Valahol már írtam, célszerű ezeket is időzítve felrakni.
Ez pedig tény, lehet csak mákom volt, de aranyklubbal és valami 110 arannyal töröltem ( volna, de a gold elment bontásra, úgyhogy +22 óra lett ).
A 10 éves játékmúlt meg amúgy sem érdekel senkit. Ott van a honfoglaló, onnan is elszoktak a játékosok egy ügyes újítás után.
Pénz beszél, mi meg csak vau-vau.
Manóba, 10 perc alatt nem találtam meg hogyan tudom törölni a fórumos felhasználómat.
Ha illetékes olvassa akkor törölje, ha valaki tudja a megoldást akkor legyen olyan kedves és írja meg.
Thx előre is.
Ez marha jó, megkérdeznek minket, végigolvastam a válaszokat: kivétel nélkül mindenki ellenzi a támadóseregek összevonását, erre bevezetik és azt írják soha ilyen pozitív fogadtatása nem volt. Ez mi ??? Megyek és keresek olyan külföldi szervert ahol nincs bevezetve, vagy mint pl Hollandiában ahol bevezették, de a negatív jelzések hatására törölték. Mi a fenéért kellett erőszakkal bevezetni anélkül, hogy legalább meghagytak volna olyan szerókat ahol nem vezetik be, ha már megkérdeztek minket és kivétel nélkül elleneztük/elleneztétek.
Én továbbítottam a véleményeiteket... Viszont azt nem tudom más országokban milyen fogadtatása volt.
Gyevocska
Travian Team
Köszönöm GYevocska, nem is rád céloztam tényleg ! De ezt az egészet nem tudom elfogadni. A másik amit nem értek, hogy ha ez a dolog közösen lett eldöntve, minden országot megkérdezve, akkor pl az aranyat miért nem lehet másik országra átvinni ? egyébként a nagy többség nem is sejti, hogy milyen szeróra regizett most az s2-vel, kíváncsi leszek mennyien maradnak meg rajta. Lehet itt is olyan mint a holland példa, hogy ha elegen reklamálnak akkor kiveszik ezt a funkciót tőlünk is ? Mert csak ennek reménye miatt nem töröltem még azonnal és már tudok másról is aki törölni fog biztosan, ha ezt így akarják hagyni.