Eredetileg írta:
Lord Weed
Szerintem katasztrofális következményekkel járna a seregösszevonás egy népes, nemzetközi vagy selejtezőszerveren, ahol tényleg sok az aranyat aktívan használó játékos, illetve életképes tagokkal és offenzív koordinátorral rendelkező klán.
Néhány sarkalatos pont:
Áthelyezés:
- Sereges falut nem lehet kifoglalni, mert megszűnik a fogalom maga, hogy sereges falu
- Zéróra lőni is fölösleges a seregest, mert ha ki is lövöd, a sereget át lehet helyezni
- Viszont, az összes környékbeli farm/inaktív falut ki kell lőni, ha az ember nem akarja, hogy egy szép reggelen az ellenfél a környékére foglalja be magát, áthelyezze a sereget, és onnan támadjon. Vicces lesz védelmet szervezni 2 kockányira.
- Ha meg kikatázza az ember az összes inaktívat/natart, akkor meg nincs mit farmolni, nagyszerű.
Továbbítás:
- Simán lehetséges annak, aki multizik, össze-vissza küldözgetnie egyik falutól a másikig a védőket, már az idő-faktort is kiszedték ezzel
Ráadásul úgy, hogy konkrét országokat nem kérdeztek meg az ötlet bevezetésével kapcsolatban, a játékosok 10%-a döntött a 100%-ot érintő kérdésről.
Értem én, hogy nagyon kell a pénz, de ezzel tényleg csak azt érik el, hogy azok, akik ezt a játékot az egyszerűségéért és hangulatáért játszották, igen gyorsan le fognak lépni, és már nagyon kevesen vannak így is.
Én már évek óta csak .com szerveren játszom, ott még indul (holnap) egy összevonásosdi nélküli szerver, de valszeg nekem is az lesz az utolsó.
Gondolom a 11-én induló magyar szerver már a patch-elt verzió lesz.
K704: Teljesen halott ötlet mindkettő, komolytalanságba menne át. Tömegek regisztrálnának fel, majd unnának rá napokon belül. Azért vannak még, akiket motivál a teljesítmény, és mivel ez egy pay2win játék, fizetnek is érte, hogy jobbak legyenek.