Acctársakat keresek a szülinapi szerverre Germán accba. Érdeklődni privátban Csak komoly és gerinces játékosok jelentkezzenek.
Acctársakat keresek a szülinapi szerverre Germán accba. Érdeklődni privátban Csak komoly és gerinces játékosok jelentkezzenek.
Ez a két tulajdonság egyszerre nagyon ritka már a mostani mezőnyben![]()
Néhány nem teljesen hivatalos kérdés-válasz a fejlesztők skype beszélgetése alapján:
Kérdés:
Ha "A" szövetség uralma alatt van 10 régió, akkor minden játékos maga választja meg hogy melyik erőt használja, (max 3-at az egyes falukra, vagy az egész felhasználóra egyet) vagy a vezető dönti el (akinek a faluja abban a régióban van) hogy mely hatalmat használja a szövetség?
Válasz:
Ha van 10 uralt régiója a szövetségnek akkor rangra való tekintet nélkül választható hatás az alábbi keretek között:
-egy hatalmat lehet aktiválni falvanként
-csak egy nagy ereklye hatás lehet aktív felhasználónként
Ha "A" faludban aktiválsz nagy ereklye hatást ami a felhasználódra hat, majd "€žB" faludban aktiválsz egy kis ereklye hatást, akkor a "B" faludban 2 hatás fog érvényesülni.
Kérdés:
Minden felhasználónak szüksége van kincstárra a hatás aktiválásához? (10 vagy 20, a hatalomtól függően?
Válasz:
Igen. 10-es szintű kincstár kell a kis ereklye hatás aktiválásához és 20-as szintű a nagyhoz.
Kérdés:
A falunak amiben aktiválni szeretném a hatást, annak a régióban kell lennie?
Válasz:
Nem szükséges. Ha a régió a ti ellenőrzésetek alatt van, akkor aktiválhatod a hatalmát a régión kívüli faludban is.
Kérdés:
Hány falumban aktiválható a régió hatalma?
Válasz:
Kis ereklye hatása esetén minden falvadban aktiválhatod a hatást, ahol van 10-es kincstár.
Kérdés:
Tudok aktiválni két nagy ereklye hatást a felhasználómban?
Válasz:
Nem
Kérdés:
Tudok aktiválni két kis ereklye hatást egy falumban?
Válasz:
Nem
Kérdés:
Tudom aktiválni az ereklye hatását olyan falumban amelyik kívül esik az általunk uralt régión?
Válasz:
Igen
Gyevocska
Travian Team
Szerintem a Vandálosok ismét torony magasan nyerik a Szülinapi szervert. Nem tudom mi a titkuk mert eddig az ilyen szervereket állandóan ők nyertékHolott a sima szervereken a mesébe sincsenek
![]()