Gyevocska, annyi kérdésem lenne, hogy a németek felé nem lehetne egy javaslattal előállni a szerverek indításáról?
Már korábban is írtam valahova ezzel kapcsolatban, hogy nem tesz jót a sok szerver indítás, mert széttördeli a játékos állományt.
Most nézegettem a szervereket, hogy milyenek is mennek itten, s láttam hogy van 5 db csiga (normál sebességű, 1x) szeró. Kb 50 naponta indul egy csiga szeró.
hu3 6nap 1531 játékos
hu2 51 nap 1910 játékos
hu1 109 nap 1288 játékos
hu5 153 nap 866 játékos
hu4 200 nap 897 játékos
Ezek a jelenlegi állások. S mellé írtam, hogy melyiken hányan játszanak jelenleg... Nagyon lesújtóak a látottak. Természetesen a mostani kvalifikáció is szerepet játszhat abban, hogy kevés a játékos. De nem hinném, hogy ha nem lenne kvali, akkor többen lennének. Esetleg maximum 250-300 játékossal szerverenként.
Véleményem szerint az lenne a legjobb, ha csiga szervereket évente 2 alkalommal indítanának, januárban és júliusban. Ugyanis minden csiga szerver majdnem 1 évig elhúzódik, s ha 6 havonta indul egy, akkor mindig lenne egy ilyen. A köztes időkben lehetne indítani a huxot, ha jól tudom, akkor 4 havonta van egy új hux 3 hetes szünettel. Ezzel nincs gond szerintem. Továbbá ha mégis szeretnének szervereket indítani, akkor x2-eseket kellene. Ezek a szerverek azok a szerverek, melyek ideálisak. Nem olyan lassúak, de nem is olyan gyorsak. Ebből maximum egy évben 2 db kellene.
Bár ez utóbbi - x2-es szerver - van is, mert a nemzetközi versenyszerverek ebben a szisztémában mennek.
Szerintem így több játékos lenne egy szerveren, lenne egy kis izgalom is, s így akár több arany is fogyna, mely ugyebár a németeknek sem lenne rossz üzleti szempontból.
Mit gondoltok erről?