startika,ez jó volt
connylg: az mh-n és xenun kivül ki tudja még,hogy Xenu a próféta?A védelmezők tudják,vagy nem,vagy csak félig?Hát a bikák?
Mondtam, hogy senki nem tud az egészről semmit Xenun és a Védelmezőkön kívül. A bika se. ; )
Az, hogy a Védelmezők mennyiről tudnak, benne lesz majd a történetben, úgyhogy azt még nem írom le. Nem spoilozok, de ha valakinek valami nem világos, akkor arra válaszolok. : )
Rockerandraskam is vagyok.
nekem a szobám nem világos,mert leoltottam a villanyt.
Jó földrajzból : D Akik a Travianon élnek, ismerik nagyjából a saját földrajzukat, úgy mint mi. És ha van egy kihalt hegység, aminek a közelében semmi élet, akkor arról a legtöbb ember tud.
Rockerandraskam is vagyok.
Egy travianos naplójából
2009.08.10.
06:00: s2 indult. Nekem csak kora este lehet, mert nagymamámhoz el kell menni, rég voltunk nála.
17:51: na végre! Beesek a gép elé, regisztráció, név startika, jelszó: (ha vki azt várja, hogy megírom: 538-515, már nem jóXD), nép: germán, elhelyezkedés: dél-nyugat. Küldik indulnak sorjában.
Térkép: 16 falu + én. Hát lesz mit ütni, majd megnézem holnap, hogy milyenek, jó éjszakát.
Ez az én internetes naplóm 35 nap eltolódással. Ezek mind megtörténtek velem. Ahol ki vannak írva a nevek, vagy töröltk, vagy megengedték ezt. Mivel emlékezetből vannak, nem teljesen pontosak.
Nagyszerű történet statika, csak gratulálni tudok. Vegyél elő egy sima fehér a/4es lapot, és máskor arra írd fel.
RPG Ez egy olyan terület, ahova kis fantáziával bíró játékosok, történetet, verset, stb. írhatnak. De kizárólag a Travian világával kapcsolatban. MINDEN más tartalmu írás törölve lesz.
Ez nem tiltja meg, hogy amit írok, ne jelenjen meg. Ne b*****s ezzel, ma volt a suliújsághoz a doga. Remélem bekerülök fotósnak.