Ez a téma a natarokról szóló információkat hivatott tartalmazni, mégpedig konkrétan a speed.travian.hu -n
Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, olvasd el ezt itt.
dark
Ez a téma a natarokról szóló információkat hivatott tartalmazni, mégpedig konkrétan a speed.travian.hu -n
Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, olvasd el ezt itt.
dark
There are only 10 types of people in the world:
Those who understand binary and those who don`t!
DarkBlog: http://dblog.dark-central.com
Nekem az lenne a kérdésem, hogy majd a 13 új natár faluban is lehet-e majd világcsodát építeni, vagy onnan csak a terveket lehet ellopni?
A másik ami nem a speed szerverre vonatkozik, hogy a többi szerveren is várhatóan 13+13 natár falu lesz-e, és az elhelyezkedésük is hasonló lesz-e?
Azokból csak a tekercseket lehet elhozni... Meg a sereged elveszíteniEredetileg írta: qzole
![]()
Lehet, hogy meredekebb lenne bevenni, de arra nincsen is szükség.Eredetileg írta: Lord Kripta
"Csak" túlélni kell, meg a kincstárat lerombolni.
Túlélni ugyanaz, mint bevenni, szerintemEredetileg írta: Játékos
Sikeres normál támadás == az összes védő halott. Ezek után elfoglalni már nem kunszt...
itt egy támadás,ami nem nyert,mert nem győzte le az összes védőt,de mégis volt aki hazamenjen.tehát így lehet majd ellopni a tekercseket:
http://travilog.org.ua/hu/6336738/73...25f9874408ecf6
hiába múltam el 30éves,éljen a PC
Tudod mi az a sikeres normál támadás? Meg hogy le kell rombolni a kincstárat?Eredetileg írta: zoli75
izé szerintem:Eredetileg írta: tetra
1. csapat:Eredetileg írta: darkman
normál támadás és katázza a kincstárat.
nem is kell hogy túléljék. Volt már olyan, hogy támadásban odaveszett az összes kata, de pucolták akkor is a falut.
2.csapat:Eredetileg írta: darkman
rabló támadás és lenyúlják a tervet. elég ha túléli a hős.
Az hogy ezekben az új natar falukban nem építhehtő világcsoda, hááát, akkor megint az van, hogy csak natar faluban építhető szabály nem vonatkozik az összes natar falura, de ezt majd Tetra kielemezi nyelvtanliag.. (ahogy a 4 falu meg nemfoglalható dolgot tette)
Abban igazad van, hogy nem muszáj ugyanabban a támadásban elhozni, de abban viszont nincs, hogy az elsőnek nem kell sikeresnek lennie:Eredetileg írta: Szoszi
Eredetileg írta: darkman