Látom, többen foglalkoznak a játék befejezésével.
De tényleg nem játszható jelenleg biztonságosan. És nem is egyformán sújtja a felhasználókat. Hiszen akit támadnak, vagy támadni akar ő maga azok sokkal inkább károsulnak.
Látom, többen foglalkoznak a játék befejezésével.
De tényleg nem játszható jelenleg biztonságosan. És nem is egyformán sújtja a felhasználókat. Hiszen akit támadnak, vagy támadni akar ő maga azok sokkal inkább károsulnak.
Elegem van!
Ha holnap estig sem kapunk kielégítő választ hogy
miért van ez a lassulás és
meddig tart még ez a játszatatlan állapot,
nem várom meg a szerver végét.
Elindítom a törléseket és pá Travi. Soha többet nem nézek még csak a tájékára sem!
Sokkal több információt mi sem kaptunk, mint amit kiírtam. Nem csak nálatok akadozik a játék, nekünk is nehezen megy a levelezés. Konkrétan, ha írnak a fejlesztők, csak sokadik próbálkozásra tudom elolvasni. Szóval számunkra is bosszantó a dolog. Dolgoznak rajta, de egyelőre nem tudom megmondani mikorra lesz javítva. Én is csak remélni tudom, hogy hamarosan...
Gyevocska
Travian Team
Állítsák le addig. Így játszhatatlan. Jelenleg olyan dologért fizetek, ami nem szórakoztat, hanem bosszant.
Megmondom őszintén, fogy a türelem. Simán hátrányom is keletkezhet. Illetve volt a klánban olyan akinek már keletkezett is, mert nem tudtunk szúrni.
Az új fórumnál is csak az első ( illetve a nulladik ) hozzászólást lehet beírni, annak aki nyitotta a fórum témát.
Utána már nem tud senki hozzászólni, csak a smillie vigyorog vissza.
Bár amúgy is elég gyengén zenélnek a játékon belüli fórumok, szinte csak a szájkarate megy-ment.
Unalmas lett, na
-amúgy S2-n simán kimegy a négy hullám egy másodpercre, viszont ha ezt a négy hullámot adott másodpercre akarom akkor majdnem 1 sec-el korábban kell elkezdenem mint kb. egy hónapja.
Mostmár tényleg tele a tököm!
Mind a 4 szero ahol játszok, oldal frissitéskor percekig elérhetetlen!
Ezt a redvás fórumot potom 13 perc 42 mp alatt kibaszott fénysebesen behozta!
Amennyiben 24-órán belül, nem kapok kárpótlást és kimerítő választ arra, hogy miért mernek pénzt kicsalni emberekből, annak ellenére, hogy elérhetetlenek a szerverek, A PSZÁF nál fogok feljelentést tenni!
Potyognak a seregek, nincs szurás, nincs levelezés, nincs épités, sereg gyártás, de a pénzt azért lenyulják!
Csak halkan sugom meg, mielött a T. admin törli a hozzászólásomat, minden szerver ahol játszok, és ez a fórum elérése kamerával lett rögzítve, teljes képernyőn, stopperel mellékelve, bizonyitás képp, hogy miről is beszélek.
A képernyő megosztáson, pedig világossan látszik, hogy van netem, nem is akármilyen sebességgü, mert más oldalak kattintás pillanatában bejönnek! Valamint lementettem a fórumról az összes ehez a hibához kapcsolodó bejegyzést!
Üdv
Megjegyzem, amennyiben a Team nem tolmácsolja ezeket a felvetéseket az üzemeltetésnek, Ők is felelősek anyagilag is.
A PSZÁF nál nem tudsz. Valószínűleg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál lehet bejelentést tenni.
Megjegyzem, amennyiben a Team nem tolmácsolja ezeket a felvetéseket az üzemeltetésnek, Ők is felelősek anyagilag is.
A PSZÁF nál nem tudsz. Valószínűleg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál lehet bejelentést tenni.
Rohaggyanak meg a németek a tx3 teljesen szétvan hullva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a bánatot csinállnak?
Vegyenek fel hozzáértő embereket, mert ami eddig rossz volt, azt szarrá javították!
Mesélje el valamelyik okos nagyfej, hogy a bánatba támadunk, védünk, építkezünk így??????????????????
Szemét pénzlenyuló bagázs!
Lehet törölni a kommentet, azt tudjátok!
Mennyi ájku is kell ahoz, hogy megkérdezi valaki a németet, hogy monca mi a baj? mit írjunk a felhasználóknak, akik a TI zsebeiteket tömik pénzel?
Ennyit igazán megérdemlünk nem?