Sziasztok!
Már megvan!
Sziasztok!
Már megvan!
Legutolsó módosítás The Boss által; dátum: 2014-03-16 19:55.
szia,én szívesen játszanék egyet ketten![]()
Játékosokat keresünk a speedre észak nyugatra a 17-én induló speedre. Engem keresetek. Nagyon jó szövetség ,jó hangúlat garantált![]()
aki érdeklődik vegyen fel skypon
Sziasztok!
Játékos társat keresek a most 17-én indult speed szerverre éjjelre. Csak komoly jelentkezőket keresek.
Ha úgy érzed, hogy te megfelelnél akkor írj egy üzit privátba a skype címeddel és a többit megbeszéljük.![]()
Játékosokat keresünk a klánunkba dél keletre . Aki jönne írjon a pipen accba egy privát levelet.
Sziasztok!
Játékos társat keresek a most 17-én indult speed szerverre éjjelre. Csak komoly jelentkezőket keresek.
Ha úgy érzed, hogy te megfelelnél akkor írj egy üzit privátba a skype címeddel és a többit megbeszéljük.
Sziasztok! Az induló 3.6-os szerverre keresek acc társakat, a lényeg hogy csütörtöktől vasárnap estig tudjon lenni az illető, lehetőleg non-stop. Több személy is lehet, csak ez az idősáv takarva legyen...A mostani speeden wZoLee7 néven megtaláltok, ha esetleg itt nem írnák vissza...
Sziasztok!
A hétfőn induló Ancient EU szerverre acctársat keresünk. Jelentkezni nálam lehet itt a fórumban
Köszi![]()