Mondjuk jelen esetben lényegtelen.
Mondjuk jelen esetben lényegtelen.
Lehet tudni hányan vannak még játékba a fődíjért?![]()
Még nem számoltam össze, de azért maradtak bővenA mai picit talán nehezebb lesz és több időt vesz igénybe. Természetesen, ha nagyon nem megy, adok majd segítséget hozzá.
Gyevocska
Travian Team
Sziasztok!
Lehet én vagyok hülye, de ez a mai feladat (6. nap rejtélyes üzenet) túl rejtélyesre sikeredettAz lejött, hogy ..... kóddal kell ügyeskedni, és ki is jön 4 falunév, de ezek koordinátáit honnan veszem? Ugyanis a megoldáshoz tudni kéne, hogy hol vannak, hogy a tőlük 5 mezőnyire nyugatra lévő koordinátát meg lehessen mondani. Vagy csak a faluneveket kell megadni?
A feladat az, hogy meg kell fejteni a titkos leírást. Koordinátát nem kell megadni.
Persze az eredeti feladat az lett volna, de sokan nem játszanak a RoA szerveren, így a feladat annyiban módosult, hogy elég a szöveget megfejteni.
Viszont most beírtad a megoldást is, ezért szerkeszteni fogom a hozzászólásod![]()
Gyevocska
Travian Team
ha jól értem most akkor reggelhetek fel roa-ra mert am nem fogom megtalálni a falukat soha?
Az előbb írtam, hogy nem kell megtalálni![]()
Gyevocska
Travian Team
Én lemaradtam egyébként is hülye vagyok most ezekhez a feladatokhoz
![]()
Attól még ugyen nem kerültem ki a sorsolásból, hogy germán helyett véletlen rómait írtam? Ez még a tegnapi játék.
(a megfejtésem amúgy jó volt)
Azt lehet tudni, hogy elfogadták e minden válaszom? Mert a csatásnál jó volt a megoldásom, csak a szöveg értelmezése miatt jött ki +- 10 perces különbség, de a levezetésben meg van magyarázva, hogy miért azokkal a számokkal számoltam (ott az eleje, hogy mikor jött az üzenet, meg mióta vannak úton a gallok kicsit félreérthető volt)