Eredetileg írta:
Malloy
Üdv mindenkinek!
Random ide írok, mert ezt a témát láttam meg először a fórumon és szerintem passzol is ide a mondanivalóm. Számos böngészős játékot kipróbáltam már, de eddig toronymagasan ez tartja a legélvezhetetlenebb címet. Körülbelül 2 hete kezdtem el a Travian játékot mint kezdő játékos gallként (már kérelmeztem a felhasználó törlését). Minden szépnek és jónak indult, volt kezdővédelmem már nem is tudom mennyi, kb. 1 hét lehetett a hosszabbítással, szépen építgettem, katonákat képeztem stb...utána lejárt a védelmem és látom, hogy a 2. falumat egy gyerek elkezdte "farmolni", bár 10-ből 9-szer üres kézzel távozott, az az 1 zsákmánya is 100-200 agyag volt kb., a vicces az, hogy egy top3-as gyerek támadt napi 20-30-szor egy 1500. hely körüli játékosra(rám). Jólvan ezzel nem is volt gond, a probléma utána jött, hogy a főfalumat támadta be és elsőre lerombolta a 20-as szintű falat, amit ezek szerint semmi értelme se volt megcsinálni...Rengeteg hibája van ennek a játéknak, az első az hogy a gall népnek így semmi értelme, ha nem vagy germán annak sincs értelme, továbbá nincs szintkorlát a támadások között (aki játszott már értelmesebb játékkal tudja mit jelent). Megkérdezhetném, hogy egy toplistás játkos miért nem a konkurenciát támadja a kis kezdők helyett, de erre már megkaptam a választ egy korábbi hozzászólótól (való világ sérelme). Szintén engem sem érdekel ki mennyi pénzt tol bele, de egy ilyen játék szerintem egy fillért nem ér meg, akinek meg igen sajnos azt kell mondanom szűzen fog meghalni.
Köszönöm a figyelmet, jöhetnek a pampogós hsz-ek ezek után, úgyse fogom olvasni.