Ja, és még egy javaslat: iOS és Android kliens, mert telefonról rémálom a travian
(Az előttem kommentelő sereg-láthatósággal kapcsolatos javaslatai szerintem szuperjók, támogatom!)
Ja, és még egy javaslat: iOS és Android kliens, mert telefonról rémálom a travian
(Az előttem kommentelő sereg-láthatósággal kapcsolatos javaslatai szerintem szuperjók, támogatom!)
Az egységek:
Minden egység fenntartási költsége 2, teherbírása 0, sebessége 5.
Római: Balliszta. Harcértékek: 95/50/45. Nyers: 410/380/450/70. Képzési idő: 49:20 (Az egységre hathat a Lóitató képzési idő csökkentő hatása, fenntartási költséget csökkentő hatás viszont nincs.)
Germán: Nyílvető. Harcértékek: 85/35/40. Nyers: 385/350/350/65. Képzési idő: 44:00
Gall: Nyílvető. Harcértékek: 85/40/55. Nyers: 355/390/395/60. Képzési idő: 45:20
Szia! Az általad javasolt változtatások 13 éves szintre emelnék a játékot! Ha erre vágysz kérlek telepítsd fel a Simset azt hallottam élvezik a fiatalokEgyébként tegyük hozzá hogy egy livetime játékról beszélünk nem az sikeres aki sokat farmol hanem aki sokat online, és mindenki azt hiszi hogy ez azért van mert ő megtudja tenni te meg nem... Szerverek óta figyelem a travian játékosait és aki tud játszani a szarból is várat épít, aki meg nem az azt kéri a németektől hogy baszák el a játék köv verzióját
További jó ötletelést!
hAbaJ
http://forum.travian.com/showthread.php?t=153173
Próbaképpen, a fent látható két ötletem, durvább változatban. Azt hiszem, nem csak én gondolom úgy, ahogy, hanem még a Travian főbb emberei is!Jó az ilyet látni, kár, hogy nem fogok tudni indulni rajta.
hmm olvasgatom itt az ötleteket, és bár nem tudom mit értesz verem alatt de igazábol nem is érdekel
A havidijas szervert izgalmas ötletnek tartom, bár ez igy is fizetős lenne ugyebár, de legalább nem lennének akkora különbségek.
Nem lenne az hogy egy jó pajzs ftban számolva 5-6000 ért talál gazdátDe persze itt jön a képbe az hogy miért tenné meg ezt a szívességet a vállalat? tegyük fel csak finoman számolgatva 1000 játékossal
ebből 100 an aranyoznak. mindegyik vesz a szeró során havi 10.000 ft ért aranyat. ennyit simán elkattintanak egyesek! ez havi 1.000.000 ft namost nézzük ugyanezt havidijas felállásban. ez azt jelenti hogy havi 1000 ft-ot kellene fizetnie mindenkinek. Tehát miért tenné meg ezt vállalat? Hátt, mert azt akarja hogy elégedettek legyünk, kérdés hogy ez nekik mennyire fontos. Az 1000ft valóban szinte bárkinek megfizethető. Tehát teljes egyetértésben vagyok az ötlettel
bár nekem az arany vásárlás sosem okozott gondot, de kiváncsi lennék, egy egyenlő erők küzdelmére.
RANAGOL javaslatát is nagyon jónak tartom, már ami az elsőt illeti hisz sztem 3 nép bőven elég.
De az tény hogy nagyon jo lenne ez az örtorony távcső stb stb, nem részletezem ujra.
A lényeg hogy messzire tényleg nagyon nehéz támadni mert már 24-36 orával elötte látja az illető hogy a csapatok megindultak.
Ötlet részemről szintén támogatva.
Sziasztok!
Sok jó ötletet olvastam. Íme itt az enyém. Pár apróbb változtatás a hősnek. Ne csak a sisakoknak legyen más formája, hanem a népeknek különbözően nézzen ki a páncéltól kezdve minden, és a fegyverekben is legyen némi változás szintenként (esetleg egy olyan sisak vagy kalapács ami a műhelyben építhető cuccok idejét csökkenti). A másik problémám a hőssel, hogy a lónak szinte semmi szerepe nincs. Kéne neki adni valamit amiért érdemes megszerezni. Pl. +250, +500, +750 harci erő a hősnek. Én örülnék neki, hogy a 3 népnek különböző képpen nézzenek ki az épületei (persze ugyanolyan funkcióval) esetleg annyi különbséggel, hogy a germán a fűrészüzemet, a gall az agyagégetőt, a római pedig a vasöntödét 6-os szintre is megépíthetné. Ezt és a többiek ötletét egy új fejlesztési központ nevű épületben lehetne kifejleszteni. Ahol ezt, +1 fajta egységet, és akár a nagy raktár/magtár-at is ki lehetne fejleszteni.
Támogatom azon játékostársam ötletét, hogy több nép közül választhatnánk, habár olvastam korábban, hogy a fejlesztők ettől elzárkóznakLegalább akkor új egység(ek)et lehessen akkor gyártani...
Védőként javasolnám, hogy gondoljanak ránk is. Nem tartom jónak azt, hogy csak a támadó kap pontot a védések után. A védőknek is adhatnának, a támogatásba küldött egységek után, védőértékük alapján.
Sziasztok,
ez tetszik... Valóban sokszor voltam top 1 védő úgy hogy egy db védőm se volt... A hős úgyis megkapja a tapasztalati pontot (már ha ott volt ugye) a védők mellett, ergo a rendszer kiszámolja valamennyire hogy mennyit védett az adott játékos. Ha viszont nincs ott a hős, mert pl küldibe ment, akkor hiába raktad teli más faluját védővel, (nem beszélve a sok éhenhalásról ha te küldesz ugyan búzát de más nem, ráadásul ha a tied a legtöbb akkor a tied hal csak) te semmit se kapsz, derék játékostársad meg aki időnként éhen halatja a katonáidat meg teli lesz plecsnivel...