Dire nem én vagyok Pitt bull. Én a Shar peieket szeretem a pitt bullokat nem![]()
Dire nem én vagyok Pitt bull. Én a Shar peieket szeretem a pitt bullokat nem![]()
Sziasztok!
Én főként rómaival játszom. És az a problémám, hogy a támadó fegyvernek a gyalogságnál (birodalmi kardja) nincs sok értelme a hősnél. Képtelenség annyit gyártani belőle, hogy jobban megérje azt adni a hősre, mint az Imperatoris kardját, vagy a Caesaris lándzsáját.
Abban látnék vmi fantáziát, ha a kard által több támadó és védőpontot kapnának. +3-4-5 helyett +4-5-6-ot, vagy a pajzs nem csak a a hősre vonatkozna, hanem a harci erő mellett szintén adna a gyalogságnak +1-2-3 támadó és védőpontot. Így legalább kicsit többet kéne számolgatni
A küldetéseknél aranyat hozni felesleges. Ha egy küldetésnél kapsz ezüstöt akkor az 5-600 körül van max. Ebből kiindulva aranyat 2-3-nál többet nem hoznál. Havonta 1-2 alkalommal kapnál csak, szóval nem vagy vele kisegítve.
Sziasztok! Jó lenne, ha nem támadhatna az, aki törlésre tette az accát. Speeden nem egyszer fordult elő már, hogy klántársaimat támadta törlés alatt lévő játékos.
Ez miért akkora baj neked? Beindítja a törlést közvetlenül a törlés után, semmivel se lesz jobb a helyzet. Ha törölni akar, akkor törölni fog, és csak időpazarlás lenne visszatámadni. Az meg, hogy a törlés be van-e nyomva vagy sem, nem befolyásolja a támadásának beérkezését.
Miért baj nekem? Ennyire még én sem vagyok naiv.
A piacnál az időzített küldési lehetőség jó lenne.
Csak hiába a sok ötlet, ha ebből semmi sem válik valósággá.
Legutolsó módosítás secret65 által; dátum: 2015-06-23 13:34. Oka: Csak.