Így van. És jó ezt és ilyen formába Te általad olvasni.
Így van. És jó ezt és ilyen formába Te általad olvasni.
Csabi, a RED rosszabb, mint a banzaii, odamennek s2-re 2 klánnal, neki mennek az egész szervernek, utána meg sírnak. Az ő bajuk, nem a tied..Valakik vállalják azt, hogy a szerver ellen játszanak, nem sírnak - csak csinálják....
Ők ész nélkül mennek, aztán jönnek a kifogások. Hagyjuk is...
SrNoob de ők nem sirnak hanem lefikáznak mindenkit. Ha gigaszövibe vagy azért , ha ütöd öket akkor azért nekik semmi se tetszik![]()
hátt én a redben vagyok és nekem nem tünik ugy hogy bárki sirna
Lehet hogy mi kezdtük és az egész szerver ellenünk ugrott, ami attol függetlenül nem fair hogy mi kezdtük, de ezt most hagyjuk is.
Amugy csak annyit füznék hozzá hogy kb 16 klán támadott minket napokig és annyit értek el hogy nálunk mindenki továbbjátszott náluk meg vagy 50en töröltek mert felkenték a sereget vagy be lettek verve.
Szóval lehet, a redet fikázni meg piszkálni de ennél összetartobb csapattal nem találkoztam még a 6 év alatt!
RED4EVER
Hát persze mint minden sikerhez nagyon sok pénz kell. A prémiumokkal leszel sikeres. Anélkül max végig legozhatod a szervereket.
Bízva abban, hogy vége lesz az előzőeknek, és valaki olvasni is fogja az ötleteléseket itt van még egy apró változtatás:
5-10-15-20-as szinten nézzenek ki máshogy az épületek
(H5N1 vagyok, és bocs hogy belekontárkodok,de sztem jobban jársz, ha a travian faces oldalára írsz.Esetleg a blogra.Na ott tényleg el lesz olvasva illetékesek által is.
Máshogy nem tudok írni semelyik forumba sem. Csak hozzászólást szerkeszteni. Valamelyik nagyon hozzáértő káoszkodott egyet gondolom.Na nembaj,én jól elvagyok így is.
szeretném visszakapni a forumba írási jogomat. haha,most kiderül olvassae bárki is ezt a forumot,aki illetékes is)
Legutolsó módosítás H5N1 által; dátum: 2014-01-30 13:42.
sziasztok,
szerintem is térjünk vissza az eredeti témához az ötletek és ujítások témához.
Ezt biztos sokan lefikázzák de azért leirom.
Biztosan találkoztatok már ti is a problémával amikor mondjuk egy bizonyos faludban épitenél valamit amihez kell 90.000 fa, de már mindenhol áll valami épület bontani nem akarsz vagy nincs mit vagy csak épp macerás.
Mi lenne ha az épitkezéseket el lehetne inditani akkor is ha nincs meg rá minden nyersanyag.
És egész egyszerüen ugy müködne hogy pl:
kell 90.000 fa van 70.000 a raktárba, az épitkezést be tudod tenni, de csak akkor indul el mikor odaküldesz abba a faluba még 20.000 nyersit. Amig ez nem történik meg addig a 70.000 fa már elhasználodott de az épitkezés még áll, várva a hiányzo nyersit.
Sztem tök jo lenne, mert igy nem kéne egy csomo faluban 2-3 rakit makit épiteni.