-
Regisztrált felhasználó
poros a billentyűzete
A Hős fejlesztése
Sziasztok,
Nincs tapasztalatom a Traviánban. De lelkes amatőrként végig olvastam a Gyikot, egyébként tetszett a kulcsszavakra való keresés, és a Fórumot is de nem találtam, lehet az én bénaságom miatt, arra leírást, hogy a Hős tapasztalati pontjait hogyan tudom gyarapítani.
Egyenlőre csak a kalandok maradtak de nem értem, hogy míg az én Hősöm 4-es majd 5-ös szinten van addig a pár nappal korábban kezdett szomszédomé már 10-es. Minden kalandott megcsináltam.
Köszi a segítséget előre is.
UI. azért az nekem sem tetszik, hogy mindjárt első nap, a védelmem lejárta után, olyan erős 3-4 városos játékosok támadtak és farmoltak le akik ellen hajszál esélyem sincs hacsak nem tolom a játékba az Euro hegyeket, valami bónusz védelem azért járhatna azoknak akik még klánt sem találtak maguknak.
-
Regisztrált felhasználó
otthonosan mozog itt
Szia!
A hős tapasztalati pontokat kap kalandok, illetve a megölt egységek búzafogyasztása után (legyen szó támadásról vagy védekezésről), illetve igen, tekercsekkel is tudod növelni a szintjét.
A szomszédod, aki pár nappal korábban kezdett, lehet, hogy leütött már pár oázist, volt egy szép védése, támadása, stb.
-
Regisztrált felhasználó
poros a billentyűzete
Köszönöm a választ.
Igen azóta már majdnem behoztam
. Sikerült küldetésekben tekercseket kapnom.
Igyekszem támadni is és most már értem az onnan befolyó tpt is.
-
Regisztrált felhasználó
poros a billentyűzete
Meghalt a Hős!
2 napja játszom de a Hősöm kipurcant!
Mi a teendő?
-
Regisztrált felhasználó
nem ma kezdte
Fel kell éleszteni. Nyersanyaggal, vagy vizesvödörrel.
-
Regisztrált felhasználó
poros a billentyűzete
-
Regisztrált felhasználó
nem ma kezdte
Igen, az elején sok-koló az ilyen, mikor alig van nyersi, és a vizesveder drága.
-
Regisztrált felhasználó
poros a billentyűzete
Gyakran megesik az ilyesmi?
-
Regisztrált felhasználó
ez a második otthona
Ne csak nyersanyagra, hanem harci erőre is rakd a hős pontjait, akkor nem fog meghalni
-
Regisztrált felhasználó
nem ma kezdte
A TT2013-on miért nem látható, mennyi idő van hátra az árverésből eladás esetén?
Hozzászólás szabályai
- Nem hozhatsz létre új témákat
- Nem írhatsz hozzászólást
- Nem adhatsz hozzá mellékleteket
- Nem módosíthatod saját hozzászólásaid
-
- BB kód használata engedélyezett
- Smileyk használata engedélyezett
- [IMG] használata engedélyezett
- [VIDEO] code is engedélyezett
- HTML használata nem engedélyezett
Fórum vezetők