Kicseszésből![]()
Kicseszésből![]()
Ha úgyérzed ölnöd kell fogj egy kalasnyikovotés tegyél rendet.
Ezüstátjátszás miatt keményítettek be. De ettől még morcos vagyok.
Ők mindenért bekeményitenek pénzéhes patkányok
Ha úgyérzed ölnöd kell fogj egy kalasnyikovotés tegyél rendet.
Hát, aki tapasztalt játékos, annak a hőse a játék elején nagyjából 50-szer meghal. De visszahozza bőségesen az árát, mivel, ha beütsz egy játékost, aki 1 napig játszott, annál tuti, hogy teli, vagy majdnem teli a raktár, és mi védi nagyjából? 6 állat, vagy annyi se. Azt beüti egy 1000 harci erejű hős is. (ha patkány, akkor még 300 is elég..)
Még lehet olyat csinálni, hogy beküldöd egy néhány pontos faluba a hősödet támogatni, és fogni fogsz egy párx2-5 egységet, azok is adják a tapasztalatot! (saját módszer az elejére) És utána még nyersi is lesz a támogatott faluba egy kevéske, amit nem árt elhozni.
A T4-en átküldtem a hősömet másik faluba a gyakorlótérről támogatással, ahogy a helpben van, de nem tudom onnan támadásba küldeni. Mi lehet a probléma ?
Támogatásba küldted. Ha áthelyezed, hogy otthona legyen a másik falud, akkor a kis négyzetbe tegyél pipát.
Hős áthelyezése
Ha a fődbe seregmentés van, az első falunál a hős menekül a sereggel együtt, tehát nem véd. Ha azt szeretnéd, hogy ne meneküljön, küldjed át másik faludba, de ne támogatásba. Otthona legyen az. Onnan küldjed át, de támogatásba a hősöd, és akkor már nem menekül.
Egy falunál is megoldható hogy a hős benn maradjon, ha ott vagy a támadás beérkezésekor. Kikapcsolod a seregmentést, és a támadás beérkezése előtt a bent lévő katonáidat elindítod egy oázisra, de a támadás beérkezése és az elküldés között ne teljen el 90 másodperc. Én 10-15 másodperccel előtte szoktam elküldeni őket. Amint a támadás megtörtént visszahívod őket. A seregmentést ne felejtsd el visszakapcsoni.
Sziasztok!
Van 2 falvam, eléggé messze egymástól, az lenne a kérdésem hogy ha átköltöztetem a 2. falvamba a hősömet amit azután ki is nevezek főfalunak és van benne hősök háza akkor oda kapja e a küldetéseket?
Az eredeti falvamban 10 es rezidencia van, hősök háza nincs.
Ha kinevezted főfalúnak akkor csak a köré kapsz kalandot.
Ha támogatásba küldöm a hőst másik faluba akkor attól az még "otthon" fog termelni?
A rend a balgák mentsvára a zseni átlátja a káoszt.
A birodalom falai a harcosok, a határ a dárdák hegye.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.