-
Regisztrált felhasználó
már tud valamit
Felhasználó eladása
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi, hogy itthon felhasználót pénzért eladni engedélyezett-e. Játszottam már több külföldi szerveren is, ahol egyértelműen tiltotta a szabályzat, de itt csak az ÁSZF hosszabb böngészgetése után találtam rá egy erre utaló részre:
1.5: "A TRAVIAN GAMES a játékot kizárólag a Német Polgárjog [BGB] 13. szakaszában meghatározott fogyasztóknak kínálja. A játékot tilos haszonszerzésre vagy más kereskedelmi célra használni"
Tudom, hogy itthon az ilyeneket el szokás nézni, és abból a szempontból egyet is értek vele, hogy ha valaki aranyat/időt költött egy accunt-ra, de mi van ha nem? Mi van, ha csak nála van az email cím (=ő a hivatalos tulaj) és hirtelen úgy dönt hogy pénz kell neki és eladja, ez már nem egyértelmű haszonszerzés/kereskedelmi felhasználás?
Üdv, Tornagh.
-
Regisztrált felhasználó
ez a második otthona
Nyilván tilos az ilyen, akármilyen indíttatásból is történik, viszont ugyan ki a fene fogja ezt leellenőrizni, másik oldalról pedig bizonyítani, hogy pénzért került átadásra egy acc.?
-
Regisztrált felhasználó
már tud valamit
Nem csak ez izgat, bizonyítékot nehéz, de lehet szerezni, de hogyan tudják büntetni az eladót? A vevőt még el tudják csípni, mivel ott van az acc.-ba, de az eladóval mi van? IP ban? mi van ha nincs meg az IP-je? Fel tudna ezzel kapcsolatba világosítani egy Multihunter/Admin?
-
Regisztrált felhasználó
még nem tud mindent
Felhasználó átvételével kapcsolatban szeretnék javaslatot tenni, hogy nem lehetne megváltoztatni a átírás módját? Mert előfordult velem már olyan,hogy több emailem volt és ugye töröltem 1-1 emailt és például szívtam már meg igy acc emailátírást,hogy a kitörölt emailemen volt az acc amit átakartam irni egy létező emailre de már a 5 jegyű kodot ugye nem kaptam meg igy buktam az accomat
-
Regisztrált felhasználó
sohasem alszik
Erre a megoldás, hogy e-mail törlés előtt átírod. Ha nem lenne a régi címről is ellenőrzés, jóval több esély lenne a csalásokra.
-
Regisztrált felhasználó
még nem tud mindent
-
Regisztrált felhasználó
ez a második otthona
Levelekre reagálni és nevet átírni Gyevocska szokott, vagy Donci, nekem is sokszor segítettek már ezügyben.
-
Regisztrált felhasználó
még nem tud mindent
Megirtam,hogy töröltem az accom emailjét és így nem tudom saját magam új emailre írni az accomat, erre nem is reagáltak rá
Hozzászólás szabályai
- Nem hozhatsz létre új témákat
- Nem írhatsz hozzászólást
- Nem adhatsz hozzá mellékleteket
- Nem módosíthatod saját hozzászólásaid
-
- BB kód használata engedélyezett
- Smileyk használata engedélyezett
- [IMG] használata engedélyezett
- [VIDEO] code is engedélyezett
- HTML használata nem engedélyezett
Fórum vezetők