azt nem tudjátok véletlenül, hogy ha az öcsémmel játszok két külön gépről, de ugye az ip cím ugyanaz, akkor kidobhatnak e minket, mert azt hiszik csalunk?
azt nem tudjátok véletlenül, hogy ha az öcsémmel játszok két külön gépről, de ugye az ip cím ugyanaz, akkor kidobhatnak e minket, mert azt hiszik csalunk?
Hunreal: ilyen esetben be kell irni a "1 PC use with another player" opcioba az ocsed nick nevet.
ezzel ok fogjak tudni hogy tesok vagytok es nem fognak bannolni
Egyebkent mar nagyon varom a holnapi napot. Eddig a .com-os szervereken jatszottam, de most mar csak itt fogokVannak itt meg tapasztalt jatekosok?
ha igen milyen eredmenyeitek voltak az eddigi jatekokban?
Eredetileg írta: painkiller
hát tapasztaltnak nem mondanám magam, de játszottam.
Eredmény, ha az eredménynek fogható fel, hogy rommá lőtték a kb. 250 nagyságu falumat amikor összetudtam kaparni egy kis sereget...
Barátnőm viszont elég jól teljesített igaz még csak a laassaann fejlődünk stádiumba volt, de elég erős lett éppen seregfeljesztésnél tart szerintem ő még játszik az s2-n egy ideig...
Szevasztok.
Idén kezdtem el én is.
A 2esen a top50-be igyekszem (Efu a nevem ott)
A 3ason késve regeltem, és lassan vége is, de a 10 faluval való játék izgalmas. És a 3xos sebessége is bejön![]()
aha ertem...
en a jelenlegi S6.com-on voltam
infok: 15 falu 8000 lakossal tobb tizezer katona 400. helyzes
a csapatunk egyfolytaban haboru alatt volt de nagyon jol vedtuk... sajnos elvette a fel eletemetezert toroltem az accountot... hat ez van
BYE
Most, hogy megkezdődött a játék láttam nehány ismerős nevet. az egyik az s2-n is majdnem a szomszédom volt.
Én játszottam meg játszom az s2-vel, de mikor már 4-5 falu van az rengeteg időt elvesz az életből
Azt nem értem most itt miért zsufoltak ennyire össze egy helyre![]()
Majd ha többen regisztrálnak idővel, és páran törölnek, jobban szét leszünk szóródva.Eredetileg írta: Vármegye
4-5 falu még nem sok, azt is le lehet rendezni pár perc alatt.
Vármegye: szerintem, hogy kicsit gyorsítsák a játékot.
Kinek mi a véleménye/tapasztalata a különböző népekről?
Római: a legnehezebben játszható, leglassabban kiépülő, a végjátékban jó(ha megéled).Eredetileg írta: Bandesz
Gall: a legkönnyebb, kezdőknek ideális, a középjátékban a legjobb fosztogató, kényelmesen játszható.
Germán: a leggyorsabb, a legerősebb, de sok ráfordítást igényel, mindenképp sokat kell fosztogatni. Ha valakinek sok ideje van, velük a legkönnyebb játszania.