Nekem csak ez az egy témám van
Nekem csak ez az egy témám van
Tisztelettel: Candamir
Nem igaz, jó lenne ha már egy x hozzászólás elött ne lehessen topicot nyítni. Oviban is van már net? Aki nem ért hozzá, meg csak hülyeségeket tud az maradjon már nyugodtan!![]()
Ja ez így megy? NEKEM van egy TÉMÁM?????Eredetileg írta: Candamir
dex... én se;(
Teljesen egyet értek az előttem szólóval, és hozzá tenném, hogy télleg idegesítő a sok kép-el kapcsolatos kérdés... Amikor első nap feljöttem travianra nekem ez volt az első![]()
We have: Gyurcsány, noisy cities, dirty rivers, small mountains, lot's of tax,
Az a gond, hogy a Chat-et nem hasznája senki, ott kéne ezeket a kérdéseket megvitatni, nem pedig uj meg új topicot létrehozni. Vagy ezeket ki kéne törülni létrehozni egy olyan topicot,ahol meg lehetne beszélni, hogy milyen topicra van szükség és az illetékeseken ezt tovább küldeni.![]()
Nem.Csak azért írtam,hogy egy témám van mert előtte reklamáltak.![]()
Tisztelettel: Candamir
Na, akkor ha már az a topic címe, hogy kereskedés, megkérdezem, szerintetek jó-e az, hogy a piacon 1:2 arányban vannak kint áruk? Akkor már mindegy, ha NPC kereskedővel osztozok, nem?
Kérdezem csak, mert nem igazán tudom, hogyan működik az NPC? Minek a rövidítése? Sajnos a külföldi leírásokat nem értem![]()
Ha volt már erről szó valahol, akkor csak linkeljétek be.
NPC: Non Playing Character: vagyis nem játékos karakter, ami azt jelenti, hogy olyan mint egy gép, de a szerepjáték szempontjából egy semleges kereskedő. (Rendes szerepjáték során a Mesélő beszél helyette)
A többi passz![]()
A pogácsáknak nincs szavazati joguk.
Nem vagyok multihunter.
Kérdéseket pls a fórumban, ne in game. köszi.
az NPC kereskedelem aranyba kerül, de ott a nyersanyagodat te osztod szét úgy ahogy akarod.Eredetileg írta: TudodKi
Pl.: van 200 minden nyersanyagból, de te azt akarod hogy csak fából legyen 800 akkor ezt megtudod vele valósítani!
Szeretem a virágokat és a kisállatokat!