Segítsen valaki pls!
Miért van az, hogy ha licitálni akarok, és beírom a kívánt összeget, majd entert nyomok, kiírja, hogy "Túllicitáltak!", és az általam megadott összeghez az előző licitáló nevét írja?
Előre is köszönöm!
Segítsen valaki pls!
Miért van az, hogy ha licitálni akarok, és beírom a kívánt összeget, majd entert nyomok, kiírja, hogy "Túllicitáltak!", és az általam megadott összeghez az előző licitáló nevét írja?
Előre is köszönöm!
Amikor licitálsz licit plafont adsz meg. Tehát ha licitálsz mondjuk 200-at, de a jelen licitplafon (amit nem látsz, hanem az aktuális legmagasabb licitáló adta meg) 150, akkor 151-gyel átveszed a licitet, és egészen 200-ig a tiéd lesz az érvényes licit. Mindig annyi az aktuális licit, amit minimum 2 játékos megadott.
Pl:
x, y: 2 licitáló
Tárgy alap értéke 1. Senki nem licitált rá.
X megadja a licit plafont 200-ban.
X az aktuális licitáló, a licit 1-en fog állni. 200 ezüstöt levonunk a számlájáról.
Y-n 100at kínál fel a tárgyért.
Y-t X automatikusan túllicitálja, mivel magasabb a plafonja. A licit 100-ra ugrik, X licitje.
Y 200-at ad meg. Továbbra is X licitje az érvényes, 200-ra ugrik a licit.
Y 250-at. A licit 201-re ugrik, 250 levonódik Ytól, X visszakapja a 200 ezüstöt. Y marad a licitáló, amíg valaki 251-et nem ajánl. A licit megnyerésével Y visszakapja a különbözetet az akatuális licit és a licitplafon között. (Jelen esetben 250-201=49).
Köszönöm a segítséget.
hellosztok azt szeretném kérdezni hogy kaptam egy bölcsek könyvét és véletlen használtam és a hösnél amik vannak nyersanyag ami a hös segit abba termelésbe amit kiválasztotam de ott nincsen semmi csak mindegyiknél 0 irki, hogy azt szeretném kérdezni hogy mikor kapom vissza az értékeket és hogy mikor mulik el a hatása a bölcsek könyvének mert nem tudom és ha egyátalán eltünik a hatása elöre is köszi
Jobb oldalt van egy + gomb, azzal adhatod rá újra a pontokat.
köszi a segitséget
Valaki, aki tapasztalt, le tudná írni, hogy ha a hőst elküldöm pl. 6 ketreccel egy olyan oázisba, ahol pl. 10 állat van, akkor mi történik? Csapdába ejt 6-ot, és mehet haza, vagy ugyanez és harcolnia kell a többivel? Melyik állatokat fogja csapdába ejteni? A legerősebbeket? Ha küldök vele hadsereget is, akkor azok harcolnak a többi állattal/szereznek zsákmányt? A hős veszíthet ilyen alkalommal egészségpontot? A leírásban sajnos nem találtam bővebb infót.
Nézzük sorba:
Elejt 6-ot, és mehet haza.
http://forum.travian.hu/showthread.p...l=1#post152466
Ha nem csak a hőst küldöd, támadásnak számít, és nem befogásnak, így lesz csata, és nem hoz állatot.
Nem veszíthet hp-t.
Köszi a gyors választ!
Az utolsó 2 kérdés furcsa, mert elküldtem sereggel együtt a hőst, elfogott pár állatot, és mindenki jött haza. Semmi harc. Ezek szerint érdemes elküldeni előbb a hőst, majd rögtön utána a sereget, így a meggyengült védelmet könnyebb leverni, és enyém a sok nyersanyag is.
Kipróbáltam a licitálást. Elég necces, és furcsa módon van hogy bármit beírok máris túllicitáltak, egyetlen esély hogyha annyi ezüstöt rakok, hogy a másik már ne tudjon rakni. És furcsa módon, mindig 1-1 ember van, akit nem bírok túlszárnyalni. Elvileg van ehhez is cheat/hack, nem lehet ennek kicsit utánanézni hogy a csalókat lebuktassuk? Gondoltam írok a MH-nak, de nem akarom zavarni, ha nem muszáj![]()
Lassú Speed, Natar-t mos..