Nekem is nagyon bejött!![]()
![]()
Nekem is nagyon bejött!![]()
![]()
Hello
Na nekem megjött a köv levelem az elöző lámátol.Ime a levele:
Hallod te fa*znyalogató!
Nem megmondtam, hogy ne támadj MEG LÉGY SZÍVES
mert tök gyenge vagyok még, erre te már 5*megtámadtál!
Van 1 pár haverom, akinek 790es népessége van. TE akartad!
A faludnak pár nap mulva vége te BÜDÖS GYÖKÉR!
![]()
Sajna leirta a varázs szót szal nem támadom nem mintha nekem nem lennének haverjaim 1000 népeségel de nekem ez nem a stílusom,és nem is akarok ilyen obszcén leveleket olvasgatni.
UT: írtam neki egy levelet és válaszolt is rá
Idézem:
oké, bocs ne haragudj, de akkor tényleg ne támadj többet
Szal tudnak ezek a srácok rendesen is írni![]()
Hello
Ja jut eszembe Dark erre lenne egy okos és szerintem kívitelezhető ötletem nállam a hubomon van erre egy forbidden lua ami kiszűri az ilyen űzeneteket,és lehetne jutalmazni érte az illetöt mongyuk zárolás 1-2 napra ha eléri az 5 ilyen szót.
Qbu ez nagyon nagy
Mi lenne ha csinálnánk egy versenyt? Olyan röhelyes dolgokat tundak írni az emberek ahelyett h normálisan kommunikálnának![]()
Hello
Beszosz én benne vagyok de azért remélem nem lesz több ilyen láma.![]()
Hát tudod elkapja öket a zinger és kivetköznek magukól.Érdeke mert engem egy klántársa 2-szer támadott meg de nem is irtam neki elsöre ugy intéztem ne legyenek othón a fiaim másodikra meg jött
Támado
Egységek 36 0 2 0 0 0 0 0 0 0
Veszteségek 36 0 2 0 0 0 0 0 0 0
Zsákmány 0 0 0 0
Védő
Egységek 20 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Veszteségek 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Szal így járt![]()
Kiváncsi leszek majd a szerver2, ha ott is ilyen nagy pofájúak lesznek akkor vlmi "kimosom a szádad haver!" egyesület kéne![]()
Jaja te is jössz a 2 tesre na akkor megdumáljuk hova és ott szomszédolunk meg piknikeznűk
Lehet, én is megyek s2-re...Aztán majd ha már évek óta játszunk, meg pofázunk fórumon, akkor megnézzük egymás fejét fotóról is![]()
Egyébként csak annyit: igazából tényleg elég geci dolog, hogy ha az embert egyfolytában szivítják.
Velem a következő történt meg:
Jön a jel, hogy jönnek támadni. MOndom, és kik? és ki? és hányan?
Mondom ha sokan vannak ,szétszedik a 8 légiós seregem....az meg nekem nem biznisz....ja, és fél perc múlva itt vannak...katt a térképre, katt a legközelebbi falura, kiküldök midnenkit támogatásba
rre jön a csávóka két (!!!) buzogányossal meg egy hőssel...mondom magamnak: ettől voltam ennyire betojva? akkor kérlek...a sereg marad. Aigaz. vesztettem 3 légióst, ő meg csak egy buzogányost, de azóta nem támad
És egy sort se írtam!
(amit viszont fairnek tartok, h a népessége alig 2-3 fővel haladta meg az enyémet, és nem akkor támadott meg, amikor még jóval alatta lehettem - no nem mintha akkor tudtam volna a létezésérőlD )
A pogácsáknak nincs szavazati joguk.
Nem vagyok multihunter.
Kérdéseket pls a fórumban, ne in game. köszi.
Srácok megvan a 3. aki kitörölte magát, és pont mellettem voltHullanak a környékemről az emberek :P
De most hogy lesz a szerver2-n? Olyan koordinátát jelölsz meg amit akrsz? Vagy úgyan az h égtájak szerint? Mert én most szeretnék a klánommal kicsit közelebb lenni egymáshoz![]()
akkor mindannyian ua az égtájat jelöljétek meg!