-
Regisztrált felhasználó
otthonosan mozog itt
Email cím módosítás.
Sziasztok!
Már kétszer próbáltam beírni a kódot, amit az email címeimre kaptam, de mindkétszer mikorra betudtam volna írni őket, már eltűntek a helyek, ahova beírhattam volna őket.
Először 40 óra telt el a kiküldés és a "beírás" között, másodszor 18 óra. Mennyi időm van beírni a kódokat és miért csak ilyen kevés?
-
Regisztrált felhasználó
poros a billentyűzete
Egyszerűbb ha az aktiváló linkel csinálod nekem se engedi beirni az aktiváló kodot
-
Regisztrált felhasználó
otthonosan mozog itt
Én már egy meglévő felhasználóban akarom átíratni az email címet, nem újat akarok aktiválni. Ennek tekintetében kérnék válaszokat.
-
Regisztrált felhasználó
sohasem alszik
Mérnem próbálod meg akkor beírni a kódot, amikor emailt akarsz változtatni? Minek vársz 18 meg 40 órákat?
Amikor van egy felesleges 1 perced, akkor szépen együltiben megcsinálod és kész. Nem fogja neked senki kikísérletezni, hogy hány óráig tudod beírni a kódot, szal ha erre a válaszra vársz,akkor jó sokáig itt leszel.
Direkt kipróbáltam neked, semmi gond sincs az email átírással.Komolyan nemtom minek vársz a kódbeírással 40 meg 18 órákat. Ha tied mindkét cím ,akkor mondom 1 perc alatt megvan. Ha nem a tied,akkor meg beszélj meg a tulajjal egy időpontot. Ez sem hiszem,hogy nagy problémát jelentene a mai világban.Legalábbis nem kellene, mikor már a kocsmákban is van internet meg számgép.
Legutolsó módosítás kléni által; dátum: 2010-06-27 12:26.
-
Regisztrált felhasználó
poros a billentyűzete
Sziasztok!
A felhasználó nevét meddig lehet megváltoztatni?
Régen volt egy szabály, melynek értelmében csak 100 pop-ig lehetett ezt megtenni.
-
Regisztrált felhasználó
már tud valamit
Hozzászólás szabályai
- Nem hozhatsz létre új témákat
- Nem írhatsz hozzászólást
- Nem adhatsz hozzá mellékleteket
- Nem módosíthatod saját hozzászólásaid
-
- BB kód használata engedélyezett
- Smileyk használata engedélyezett
- [IMG] használata engedélyezett